2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047241 بازدید | 684582 پست
بچه ها من الان یادم اومد صبح شیاف نزدم فراموش کردم همیشه دوازده تا یک میزدم الان بزارم دیر نیست؟

نه الان بزار هروقت فراموش کردی  همون لحظه بزار 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
عزیز دلم مثبت فکر کن  الان بارداری استراحت داشته باش دارو هارو مصرف کن دوباره آزمایش بده انشال ...

عزیزدلم دختر مهربون ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاءالله توکل به خدا خودش تا اینجا کمک کرده بقیشم انشاءالله کمکمون میکنه

فقط به این فکر کن که به لطف خدا مامان شدی 

و عدد بتات هم خیلی خوب میره بالا

عزیز دلم مثبت فکر کن  الان بارداری استراحت داشته باش دارو هارو مصرف کن دوباره آزمایش بده انشال ...

ممنون فردایی جون انشاءالله قربون دل مهربونت

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
ممنون فردایی جون انشاءالله قربون دل مهربونت

قربونت برم عزیزکم ممکنه دیر لانه گزینی کرده باشه منتظر رشد یکو نیم تا دو برابریش باش فقط 😍🧿

مبارکت باشه

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

قربونت برم عزیزکم ممکنه دیر لانه گزینی کرده باشه منتظر رشد یکو نیم تا دو برابریش باش فقط 😍🧿 مبارک ...

انشاءالله که همینطور باشه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
طبیعی باا روش اپیدورال میگن دردش کمه ،ولی من با همونم میترسم ،سزارین موضعی میخوام انجام بدم

بی حسی از کمر هست دیگه عزیزم،همونم خداییش ترس داره ها ولی خب باز از طبیعی بهتره حداقل زجرکش نمیشی بماند که ممکنه خدایی نکرده توی زایمان طبیعی بلایی سر بچه معصوم بیاد

بی حسی از کمر هست دیگه عزیزم،همونم خداییش ترس داره ها ولی خب باز از طبیعی بهتره حداقل زجرکش نمیشی بم ...

من از امپولش میترسم نمیشه بی هوشی رو انتخاب کرد؟

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️