2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047236 بازدید | 684581 پست
بعضی موقع ها خیلی.‌ برای همین نگرانم

توکلت به خدا باشه عزیز دلم

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اره به اندازه یه بند انگشت که وارد واژنم میشه میخوره به پساری دیگه شیاف بالا نمیره سرکلاژ خیلی خوب ب ...

🥲🥲

تا اخر بارداری شیاف و پساری باید باشه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزدلم ممنون که محبت کردی بهم  امروز بتام ۲۰۰۰ بود  😘🌹

ای جانم مبارکه قشنگم😍❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی. ان شاالله این دفعه همه چی عالی پیش بره‌ من دوستان معرفی کردن از داروخانه نازنین رحمانیان تو ت ...

نه تا حالا بهم نگفتن اینو

ماه اول و دوم فقط قرص استرادیول داشتم

ماه سوم قرص و آمپول استرادیول

این ماهم که هیستروسکوپی شدم استروژن کونژوگه و مدروکسی که منتظرم پریود شم

واسه دوره جدید سینال داده با سیلدنافیل....

تو هیچ ماهی بیشتر از ۲ نشد

به نظرم استرادیول خارجی استفاده کنی خیلی بهتر جواب میده  به اضافه استرومارین هم قرصش و هم پماد ...

ممنون از راهنماییت عزیزم

استرادیول خارجی که از کجا پیدا کنم؟داروخونه ایرانی داره

شما اخیرا تهیه کردین؟

نه تا حالا بهم نگفتن اینو ماه اول و دوم فقط قرص استرادیول داشتم ماه سوم قرص و آمپول استرادیول این ...

ان شاالله که همه چی عالی پیش بره. پچ رو هم امتحان کن ان شاالله اثر بذاره ، هیسترو هم کردی خوبه.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نمیدونید برای چی هست؟  سرچ کردم توشته بودکیست آندومتریوز و فیبروم و سرطان سینه من کیست آندومت ...

واقعیتش نه. من چون آمپول آزادسازی نداده بود دکترم ، فکر کردم حتما ی نوع آزادسازیه.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نمیدونید برای چی هست؟  سرچ کردم توشته بودکیست آندومتریوز و فیبروم و سرطان سینه من کیست آندومت ...

اینترنتو ول کن ادمو نگران می کنه بیشتر😅

استارتر این تاپیک بازم آنلاین میشه پیامارو بخونه؟

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق