2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047677 بازدید | 684621 پست
عزیزم بنظرم شیافتو هر هشت ساعت کن فردا به مرکزت بگو شاید برات امپول پروژسترون شروع کنه اگه خدایی نکر ...

خوبی عزیز دلم؟ دخملی ها چطورن

دردت خوب شده؟

حال روحیت بهتره؟

هنوز استراحتی؟

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما من یه انتقال منفی داشتم کلن ۹تا تخمک بی کیفیت داشتم ۳۸سالمه میخام مجدد پانکچر بشم دلدم فرتیل اید و ویتامین سی و امگاسه میخورم آمپول پرگووریسم برام نوشته که از ماه آینده میزنم بنظرتون اینا خوبن و تهمکام خوب میشه کسی بوده مثل من اینارو بخوره و کیفیت تخمک هاش بره بالا؟

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰
الان روز ۱۳

به امید خدا انشالله مثبتی

عزیزم فردا دوباره بیبی چک بزن ، از اون مارکی استفاده کن که پر رنگ تر بود

خبرشو حتما بهم بده برات خوشحالی کنیم😍🧿

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

چشم فردا امتحان میکنم برای منم دعا کنید دوستان🥺🙏

قربونت برم انشالله مثبتی برات ایت الکرسی میخونم انشالله حاجت روا بشی ❤️🧿

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوستان ببخشید میپرسم

ترشح سفید بدون بو ، بدون درد و خارش نشونه ی چیه؟

تو گوگل زدم نمونه ی ترشحم نبود

مقدارش کم بود رو لباس زیرم نریخت ولی ابکی ام نبود

من چند روزی هست کمردرد و دل درد دارم

سینه هامم سنگین شده

تخم مرغی و پنیری نیست ، سفید یا شیری رنگه

غلظتش مثل آبرسان هست 

۱۹ تیر هم موعد پریودمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من قبل از انتقال گرمی زیاد خوردم  در حدی که موقع انتقال سوزش و خارش داشتم  بعد بتا خوب ب ...

عزیزم دقیق نمیشه گفت.... 

فقط میدونم ممکنه گرمی برای یکی خوب باشه برا دیگری بد.... 

از هم تقلید نکنین.... 

یا روال عادی تغذیه تون رو به صورت سالمش داشته باشین یا اگه تغییری میدین زیر نظر دکتر طب سنتی باشه... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بله من استفاده کردم

عزیزم من یکم پهلو راستم از پشت درد میگیره موقع ادرار درد دارم مدام احساس دستشویی دارم گاهی هم موقع دستمال کشیدن زرد پررنگ  میشه 

سفکسیم یه هفته میخورم ولی بهتر نشدم 

این رنگ ترشح و این حالتا از عفونت شما اینجوری نبودی؟