2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047256 بازدید | 684583 پست
عزیزم گرمیجات خونریزی رو بیشتر میکنه....  خصوصا اگه طبعت گرم باشه اثرش بیشتر میشه....  ل ...

ممنون عزیزم.من طبعم سرده شوهرمم زیاد گرم نیست.والا نمیدونم آخه گفتن اگ تخمک ها کم باشه مجدد تخمک کشی باید بشین بعد میرسن مرحله تشکیل جنین.اصلا فکرشم آزاردهنده من فقط یبار این مسیرو بیشتر نمیخام برم .دکترهام که راهنمایی نمیکنن ادم چکار کنه.

بچه ها عیدی منم بی بی چک منفی شد روز ۱۱ انتقال عجب عیدی خوبی بهم دادن

من که اینجور مواقع نمیدونم چی بگم و خودمو میذارم جای شما و واقعا تحملش هرجور فکرمیکنم برام سخته.😔خدا به همه کمک کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم چه گناهی انجام دادیم که این شده روزگارمون 

مگه چی ازت کم میشد که من امروز خوشحال کنی چقدر به ف آ ل نیک گرفته بودم این ایامو 

حالا جواب شوهرم چی بدم چقدر دلش خوش بود چقدر امیدوار بود😭😭😭

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
ممنون عزیزم.من طبعم سرده شوهرمم زیاد گرم نیست.والا نمیدونم آخه گفتن اگ تخمک ها کم باشه مجدد تخمک کشی ...

کی انتقال داری؟ 

چیارو بررسی کردی؟ 

البته بار اولته بعید میدونم غیر آزها و تستهای روتین چیزی بررسی شده باشه.... 

مشکلتون چیه؟ 

همسرت مرکز ناباروری آز اسپرم داده؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من که اینجور مواقع نمیدونم چی بگم و خودمو میذارم جای شما و واقعا تحملش هرجور فکرمیکنم برام سخته.😔خد ...

حالم بده خیلی بد دلم به حال خودم میسوزه که چقدر از لحاظ روح و روان وجسم خورد شدم فقط برای زودتر رسیدن آرامش بهم دعا کن

فعلا هم برا بیبی چک سه روز دیگ وفت دارین عحله نکنی

نه بابا اگه میخواست نشون میداد دیگه خودمو گول نمیزنم من بدنمو میشناسم اصلا حالتای بارداری قبلیو ندارم

نمیدونم چه گناهی انجام دادیم که این شده روزگارمون  مگه چی ازت کم میشد که من امروز خوشحال کنی چ ...

عزیزم میفهممت اما واقعا بعدا میفهمی که چرا الان منفی شدی.... 

چون مطمئنم تو بهترینا منتظرته.... 

من خودم دوبار منفی شدم.... 

بعدها حکمت منفی شدنم رو فهمیدم.... 

خدارو شکر میکنم به خاطر منفیام چون اگه مشکلم رو نشده بود و باردار میشدم یا سقط میشد یا میتونست جونمو به خطر بندازه.... 

بعضا بعضی اتفاقا منفی برا پیشگیری از اتفاقات بدتره.... 

مطمئنم به زودی تک تک دوستای منتظرم بهترینا براشون اتفاق خواهد افتاد.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه بابا اگه میخواست نشون میداد دیگه خودمو گول نمیزنم من بدنمو میشناسم اصلا حالتای بارداری قبلیو ندار ...

نه عزیزم بتات پایین باشه نشون نمیده.... 

مثلا از دوستامون با بتای روز 15 انتقال 50 مامان شدن.... 

خوب بتای روز 15 فکرش رو بکن روز 14 بی بی چک میذاشت اصلا + میشد؟ 

چه برسه روز 11....

پس عزیزم عجله نکنین.... 

کی انتقال داری؟   چیارو بررسی کردی؟  البته بار اولته بعید میدونم غیر آزها و تستهای ...

فعلا اول راهم.فردا مجددشوهرم باید آزمایش بده و بره مشاور اورولوژ.بعدش من تشکیل پرونده مامایی و مشاور ژنتیک و ویزیت زنان.بعد اتمام اینا تازه شروع سیکل.بله همون مرکز شوهرم آزمایش داد.سونو هم داده مشکلی نداره

فعلا اول راهم.فردا مجددشوهرم باید آزمایش بده و بره مشاور اورولوژ.بعدش من تشکیل پرونده مامایی و مشاور ...

انشالله بهترینا منتظرتونه عزیزم.... 

عزیزم میفهممت اما واقعا بعدا میفهمی که چرا الان منفی شدی....  چون مطمئنم تو بهترینا منتظرته... ...

نمیدونم من مشکل ایمنی وانعقادی دارم دیگه سر شدم این انتقالم همه کار کردم فقط دلم به حال خودمو شوهرم میسوزه

نمیدونم من مشکل ایمنی وانعقادی دارم دیگه سر شدم این انتقالم همه کار کردم فقط دلم به حال خودمو شوهرم ...

عزیزم من بعدا متوجه شدم هنوز که آزمایش ندادی که.... 

چرا اینجوری فکر میکنی..... 

+ فکر کن عزیزم.... 

نمیدونم من مشکل ایمنی وانعقادی دارم دیگه سر شدم این انتقالم همه کار کردم فقط دلم به حال خودمو شوهرم ...

منان جان درکت میکنم ، تا ازمایش ندادی نا امید نشو ایشالله مثبت هستی ، دلت شاد میشه و عیدیت رو از امام علی میگیری  ، منم سه شنبه ازمایش دادم برای بار چهارم منفی شدم واقعا درحیرتم که چکار باید کنم دیگه