2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
سلام سحر جان بهتری عزیزم ؟ پساری گذاشتی شرایط بهتر نشده ؟ به شما برای انقباض قرص داده ؟ 

سلام عزیزم من دوباره شیاف زیاد کردم دردم بهتر شد قرص بمن نداد چون فشارم همش خیلی پایین بود گفت نمیتونم قرص بدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی؟ من امروز روی شکمم سفت شده و درد میکنه میشینم یا دراز کشیدم‌ میخوام پهلو به پهلو بش ...

ممنون عزیزم من گاهی مشکل گوارشی و یبوست و نفخ پیدا میکنم اینطوری کل دلم درد میگیره و سفت میشه شما اگر نفخ و اینا نداری دردت ادامه داره بنظرم به دکترت بگو حتما....

انشالله که طوری نیست

بهاره جان شما کی انتقال دادین؟ منم شکمم خیلی کوچولوئه اصلا توی مانتو معلوم نیست من کلا چهار کیلو اضا ...

من ۱۵ دی انتقال دادم. 

چقدر خوب بچه هات قایم شدن. برای من حسابی زده بیرون🥴

وای چقدر خوب که کم اضافه کردی. من دکترم هر ماه بهم میگه زیاد اضافه میکنی چی میخوری؟! چیز خاصی نمیخورم ولی خب نسبت به قبل بارداری غذام بیشتر شده و تحرکم کمتر.

الان ماه هفتم بعد تموم شدن ویار تقریبا ماهی ۲ کیلو اضافه کردم. سر جمع ۸ کیلو اضافه شدم که از نظر دکترم خیلی زیاده🤕

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
بچه ها توی ivf هم احتمال بارداری پوچ هست. من الان هفته ششم هستم ساک دیده میشه ولی جنین نه

بله من متاسفانه چند ماه پیش سقط کردم چون پوچ بود. برای شما شاید کوچولوه هنوز و رشد کنه ایشالا. سونو واژینال بود؟ کیسه زرده را دیدن؟

بله من متاسفانه چند ماه پیش سقط کردم چون پوچ بود. برای شما شاید کوچولوه هنوز و رشد کنه ایشالا. سونو ...

نوشابه جان چرا پوچ میشه مگ جنین انتقال نمیدن؟خیلی عجیبه؟شما بارچندم انتقالتون بود؟

سلام عزیزم من دوباره شیاف زیاد کردم دردم بهتر شد قرص بمن نداد چون فشارم همش خیلی پایین بود گفت نمیتو ...

خداروشکر که دردت بهتره عزیزم ، منم فشارم بین ۷ تا ۹ اصلا بالا نمیره به منم نداد گفت لازم نیست . به سلامتی آمپول های بتامتازونتو کی میزنی ؟ 

نوشابه جان چرا پوچ میشه مگ جنین انتقال نمیدن؟خیلی عجیبه؟شما بارچندم انتقالتون بود؟

چی بگم والله. میگن در حالتی پوچ میشه که در به اشتراک گذاری کروموزوم ها مشکلی هست معمولا. اما خوب مثلا داریم که تعیین جنسیت بوده یعنی قرمول کروموزومیش درسته اما باز پوچ شده

فاطمه جون به خدا همین الان سایتو باز کردم دیدم نوشتی میرم شهرمون ، خواستم بگم نزدیکه امام رضا میشی خ ...

مرسی الهه قشنگم دعاگوتون بودم 

انشالله با گل دخملی بری پابوسش😍

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خوش به سعادتت عزیزم  التماس دعااا

قربونت برم عزیزکم 🫀🫂

هنوزم باورم نمیشه انقد ناخواسته رفتم حرم

انشالله با نینی بری پابوسش 😍🫶

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

زیارت قبول باشه عزیزم چه سعادتی .سلام ما رو برسون محتاجیم به دعا 🤲

فداتشم دعاگو همه بودم 

انقد اب میخوردم به نیابت همتون 🤤🙂

هم داخل رفتم برای زیارت هم زره فولادی

انشالله به خواسته هات برسی 

و بطلبه بری 😍 اونم یهویی مثل من 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوشبحالت برای منم دعا کن

لایق باشم دعا کردم قشنگم ♥️

انشالله با نینی و دل خوش بری پابوسش 😍🫶

1
5
10
15
20
25
30
35
40

رز  فردایی روشن یا فاطمه گلی  Saryy

عشقی که 🥺🫂

1
5
10
15
20
25
30
35
40