2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047554 بازدید | 684608 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عه به سلامتی مبارک باشه😍 دوقلو👶🏼👶🏼

مرسی منم بتا عین شما بود امروز روز 19 انتقالم فکر نمیکردم دوتا باشه ساک دکتر گفت فعلا معلوم نمیشه انشالا ضربان تشکیل بشه بعد

ان شاءالله.  ممنون عزیزم از دعای قشنگت  ان شاءالله شما هم خونه بخرید با بهترین امکانات و ...

میفهمت پارسال هم صاحب خونه ما ادا در آورد وگرنه من انتقال و پارسال انجام میدادم و الان هم درد صفرا اضافه نمیشد 

یکبار گفت عروسمو میارم یکبار گفت فامیلمون میخواد بیاد بشینه یکبار گفت بذار رو اجاره که ما ناچار قبول کردیم اما بعد گفت پسرم مغازه میخواد بخره اجاره مغازه نمیتونه بده میخوام خونه رو بفروشم دیگه انتقالم کنسل شد رفتیم خونه دیدم ۶۰ماهی سه تومن بعد صاحب خونه جدید گفت بشینین اونجا رو کنسل کردیم الان هم هر روز یه مشتری میاره صاحب خونه جدید سخته 

انشاالله انصاف داشته باشه برا شما انشاءالله دلنگرانی نداشته باشی 

ممنون از دعای قشنگت دعام کن بتونم بهترین تصمیم و برا صفرا بگیرم یا عمل یا طب سنتی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بچه ها من رفتم سونو دو تا ساک دید دکتر خدا بخیر کنه 

عزیزم خیلی خوشحال شدم برات 😍🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
از صبح استرس گرفتم فقط گریه میکردم الان خیلی آروم شدم 

خواهش میکنم استرس نداشته باش تو تموم کارایی که لازم بوده رو کردی بسپار به خدا 

مرسی گلم قسمت خودت به زودی انشالا 

ممنون جونم دعا کن مشکلم حل بشه هنوز به انتقال فکرم نمیتونم بکنم 

چرا چند ماه بعد انتقال دادم و مثبت شدم ولی باز هم قسمتم نبود  دنیا خیلی نامرده دست میزاره روی ...

ممنونم گلم انشالله ک بازم دوباره مثبت بشی گلم متاسفم برات چرا دوبار واقعا سخته 😔

مرسی منم بتا عین شما بود امروز روز 19 انتقالم فکر نمیکردم دوتا باشه ساک دکتر گفت فعلا معلوم نمیشه ان ...

بسلامتی عزیزم. مبارک باشه انشاءالله از این بعد همیشه خبرای خوب بشنویم 

خدایا شکرت