2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047654 بازدید | 684621 پست
انشاالله که پا قدم فسقلی خاله خوبه و به زودی خونه دار بشید منم طعم مستأجری و میکشم سخته انشاالله که ...

ان شاءالله. 

ممنون عزیزم از دعای قشنگت 

ان شاءالله شما هم خونه بخرید با بهترین امکانات و با دل خوش برید توش و نی نی های سالم و صالح و پر روزی . آمین یا رب العالمین 

مستاجری خیلی سخته، صاحب خونمون با اینکه همسرم بهش گفت من برام سخته و ... رهنو دوبرابر بیشتر کرد و اجاره هم نزدیک به ۲ برابر، یک ذره انصاف نداشت که اذیت نکنه، خیلی اذیتمون کرد. بعضی ها از شرایط ادم ها در جهت خودشون سواستفاده میکنند. 

دید من باردارم و از این روش بجای اینکه راه بیاد، فشار اورد.

ما هم خونه پیدا نکردیم، مجبور شدیم تمدید کنیم 

همسرم گفته مهلت بدید تا پول رهنو جور کنم،اما انگاری نمیفهمه، پیام داده امروز و فردا برام واریز کن و ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله که رفتنت خیره عزیزم . ای کاش حداقل ویزیت اول رو آنلاین میزاشت که با توجه به سابقمون آزمایشات ...

دقیقاااااا. الان نگران اینم این همه هزینه آزمایشه بعد برم ی چیز دیگه بخواد😬 ان شاالله برم اونجا حتما ب دکتر میگم که واقعا خیلی ضروریه ویریت اول رو برا ماها ک دوریم نتی بکنن.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها من مثل اول پریود داره ازم خون قهوه ای میاد کمرمم داره درد میگیره  دعا کنین وقت سونو گرف ...

ان شاالله که چیزی نیس. میدونم سخته ولی سعی کن استرستو کنترل کنی. مدام ذکر بخون و ان شاالله با خبر خوش بیا.

مام دعا می کنیم برات

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دقیقاااااا. الان نگران اینم این همه هزینه آزمایشه بعد برم ی چیز دیگه بخواد😬 ان شاالله برم اونجا حتم ...

انشالله که چیز دیگه ای نمیخواد .آره حتما بهش بگو ببین نظرش چیه 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
جدی پس دو قلو 😍😍😍😍😍😍 جنین هم دیده شد

اره دو تا بود ساک دکتر چیزی نگفت گفت سه هفته بعد بیا بع ضربان قلبشون نگاه کنیم خیلی ریسک دو قلو خدا بخیر کنه انشالا توام با خبر خوب کوچولوت بیای از استرس داشتم میلرزیدم این استرس خیلی بده خیلی 

بچه ها من مثل اول پریود داره ازم خون قهوه ای میاد کمرمم داره درد میگیره  دعا کنین وقت سونو گرف ...

عزیزم ان شاالله چیزی نیست استرس نداشته باش شاید همون هماتومه داره دفع میشه 

توکلت به خدا باشه 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
اره دو تا بود ساک دکتر چیزی نگفت گفت سه هفته بعد بیا بع ضربان قلبشون نگاه کنیم خیلی ریسک دو قلو خدا ...

مبارکت باشه عزیزم 

ان شاالله خدا برات نگهشون داره و بارداری راحتی داشته باشی 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤