2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047300 بازدید | 684585 پست
من روز ۱۲ و ۱۴ بتا دادم که دو برابر شده بود شما هم نگران نباشید عزیزم من هم علائم ندارم

عزیزم شما بتا چند بود عددش اول و دوم؟چند روز بعدش رفتین سونو ؟ فقط ساک دیده شد؟

راست میگن شب با سکوتش خیلی غم انگیزه 😭💔 خدایا به بزرگیت قسمت میدم لطفاً شبای غمگینمون رو کوتاه کن ...

عزیزم فاطمه جان🫂🥺🫂

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خیلی واست ناراحت شدیم همگی اون شب همه واست دعا کردیم و دلمون میخواست بتونیم کاری واست بکنیم ول ...

عزیزم متاسفم براتو چرا اینطوری شد؟ بعدش دیگه انتقال ندادی باردار نشدی؟ نمیدونم خیلی سخته اصلا نمیتونم تو خونم 😭😭😭یهو دلشوره شدید میگیرم میریزم بهم 

سلام عزیزم خیلی متاسف و ناراحت شدم از اتفاقی که برات افتاد ولی باید در برابر تقدیر و حکمت خدا تسلیم ...

سلام گلم خدا بچهاشو حفظ کنه ممنونم ک گفتی بازم امیدوار شدم 🙏انشالله برا منم دوباره بشه 🙏🙏

پانیذ اشکمو در آوردی دختر چقدر تو مهربونی 🩷 انشالله خدا هزار برابرش رو بهت ببخشه 🧿 بازم خدار ...

ممنون فاطمه جان ، خودت مهربونی عزیزم 

یک حسی دارم بعد از ۶ ماه و نیم امروز رفت سرکار. 

خداروشکر میکنم.

بله عزیزم، مستاجر هستیم

عزیزم ممکنه بپرسم چطور فهمیدین مشکل مغژی داشته و چه مشکلی؟ علت خاصی داشت؟

عزیزم داخل سونو فهمیدیم 

بطن های مغزش بزرگ بود 

هیدروسفال 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
ممنون فاطمه جان ، خودت مهربونی عزیزم  یک حسی دارم بعد از ۶ ماه و نیم امروز رفت سرکار.  خ ...

انشاالله که پا قدم فسقلی خاله خوبه و به زودی خونه دار بشید منم طعم مستأجری و میکشم سخته انشاالله که به زودی رزق و روزی بیاد تو خونتون 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام گلم خدا بچهاشو حفظ کنه ممنونم ک گفتی بازم امیدوار شدم 🙏انشالله برا منم دوباره بشه 🙏🙏

میشه عزیزم چرا نشه فقط یکم حال دلتو خوب کن سخته میفهمم برات اما فقط خودت باید تلاش کنی انشاالله مامانای پر قدرتی میشیم 

عزیزم داخل سونو فهمیدیم  بطن های مغزش بزرگ بود  هیدروسفال

عزیزم🥺🥺یادمه اون روزا رو انشاالله که به زودی فسقلیا بسلامتی بیان بغلت

عزیزم متاسفم براتو چرا اینطوری شد؟ بعدش دیگه انتقال ندادی باردار نشدی؟ نمیدونم خیلی سخته اصلا نمیتون ...

چرا چند ماه بعد انتقال دادم و مثبت شدم ولی باز هم قسمتم نبود 

دنیا خیلی نامرده دست میزاره روی آرزوهایی که واسش جنگیدی ولی بازم فرصت و توان جنگیدن و برنده شدن هم واست میزاره 

انشاالله به زودی جای فرشته کوچولوت پر بشه عزیزم

وایی من تو دلم یهو خالی میشه بخدا.مگ بخاطر ای وی اف اینجوری شده؟اخه میگن بعد بارداری هرمشکلی تو بارد ...

عزیزم ای وی اف راه خیلی سختیه واسه من که خیلی سخت بوده ولی اگه داشتن پسر واستون مهمه میتونید واسه خواستتون تلاش کنید ولی اگه اون قدر مهم نیست با دو تا دخترات خوشحال باش و لذت زندگی رو ببر

داروهاش خیلی عوارض داره من رحمم مشکل نداشت الان بخاطر داروها رحمم مشکل پیدا کرده 

روحی خسته و بی انرژی منی که بمب انرژی بودم

سلام عزیزدلم بهترم خداروشکر والا یکدفعه دردشدید اومد سراغم که رفتم بیمارستان گفتن فانلینگ رحم هست دی ...

سحر جان شما هم تیرویید کم کار داشتین درسته؟

الان روزی چند تا قرص میخورین ؟

tsh چند هستش؟

برا من از ۴ شده ۱۰ دکترم گفت روزی یکی و نصفی بخور جمعه ها ۲ تا،متخصص غدد بهم گفت هر روز یکی و نصفی بخور