2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047394 بازدید | 684597 پست
قربونت ان شاالله موفق باشی و به خواسته دلت برسی 

ممنونم عزیزم. همچنین😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب من جایی نمیشناسم ک طب سوزنی انجام بده  

منم از تو نت پیدا کردم😅

اون دکتری ک من پیشش میرم میگف طب سوزنی خییلی بی خطره . ولی انقد ک تو این راه اذیت شدیم آدم نمیتونه راحت دلش قرص باشه . برا همین میگم حتما از دکتر خودت بپرسی بعد.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من پیش از بارداریم خیلی خوردم تو رژیم بودم و این باعث شد خونریزی بدی تجربه کنم تو بارداری

منم دقیق نمیدونم چجوریه. برا ضخامت رحم هم بعضا میگفتن اب هویج خوبه ولی سیکلی ک من خوردم ضخامتم  بالا نیومد البته نمیدونم اونم تاثیر داشت یا نه، برادهمین دیگه نخوردم تو سیکل

باشه مرسی عزیزم حتما زنگ میزنم سوال میکنم

ان شاالله زیاد اذیت نشی و باقی مسیر رو راحت طی کنی

بله انتقال آخرم. دو بارم قبلا خارج رحمی بودم ک یکیش منجر ب سقط شد ولی اولی با عمل بود. دو بارم انتقا ...

عزیزم .ان شاءالله که اینبار به سلامتی و دل خوش و بدون هیچ استرسی باردار شی عزیزم

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
بچه ها من از طریق یک پیام رسان با آترین جان در ارتباطم. روحیه خوبی که نداره و کلی گریه کرده بود. ولی ...

عزیزم خیلی براش نگرانم سلام ما رو برسون انشاالله سقط راحتی داشته باشه🥺😔

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اوکی عزیزم اخه من سه تا دارم ازش و باید هر 28 روز بزنم  میخواستم ببینم کی پریود میشم بعد از اخ ...

فکر کنم بستگی به تعداد و روز داره. این همون امپوله که برای جلوگیری از بلوغ زودرس میدن و میتونه کلا جلو پیریود را بگیره. دکترت میخواد کلا سیستم هورمونیتو مختل کنه و دست خودش بگیره همه چیو. برای من که حدود ۸ یا ۹ روز بعد از تزریق پریود شدم..شما حتما ماه اولت اینجوری میشه. ماه های بعدو نمیدونم

بدجور دلم میخواد 

عزیزم در حد یک کوچولو بخوری مشکلی پیش نمیاد. مخصوصا خود هویج. حالا آبش خوب از چند تا هویج گرفته شده ولی خود هویج نهایتش یک دو نه هویج ۲۰ یا ۳۰ سی سی اب هویج بیشتر نمیده که