2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047583 بازدید | 684615 پست
بچه ها دوفامد یا دوفاستون قرص ضد بارداری حساب میشه؟ برا آزمایش نوشته از ۴۸ ساعت قبل نباید قرص ضد با ...

دکتر بعد تخمک کشی به من دوفامد داد قطع ک کردم بعد یه هفته پریود شدم نمیدونم ولی فک کنم ضد بارداری باشه ک باعث پریود شد

خیلی سعی میکنم کنترل کنم ولی خوابم خیلی کم شده کسلم ولی نمیتونم بخوابم اگه خواب باشم کمتر حالت تهوع ...

عزیزم ان شاءالله   چیزی نیست دلتو بد نکن فشار اومده بهت اینجوری حس کردی ان شاءالله بهتر شی 

سعی کن بخوابی به دکترت نگفتی شرایطت رو 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ان شاءالله   چیزی نیست دلتو بد نکن فشار اومده بهت اینجوری حس کردی ان شاءالله بهتر شی  ...

اره خیلی فشار بدی بود واقعا 

مرسی عزیزم 

چرا داروها لازم رو داده ولی کلا تاثیر نداره ابجیمم همینجوری بود تا سه ماه سطل به دستش بود منم مثل همونم جالبه ک مامانم اصلا ن بد زایمان بوده ن بد ویار ما به کی رفتیم نمیدونم

اره خیلی فشار بدی بود واقعا  مرسی عزیزم  چرا داروها لازم رو داده ولی کلا تاثیر نداره ابج ...

االاهی منم دوتا از خواهرام همینجوری بودن نفری ده کیلو یادمه کم کردن سر بارداریاشون  

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤

بچه ها من از طریق یک پیام رسان با آترین جان در ارتباطم. روحیه خوبی که نداره و کلی گریه کرده بود. ولی میگه برای اینکه جو تاپیک خراب نشه و روحیه بچه ها خراب نشه نمیاد سایت. میدونم همه به فکرش هستین. دعا کنید زود و بدون دردسر سقط کنه. انگار یکی از جنینها که جاش خوب نیست کمی ریسکیه. 

به عمه های گرامی احتمالا

احتمالا فعلا ک خبر ندارن من باردارم بعدا باید ازشون بپرسم بد ویار بودن یا ن ولی سر پسر آخری از عمم یادم میاد اینجوری نبود 

البته همشون هم پسر دارن فک کنم ویار پسر کمتره 

بچه ها من از طریق یک پیام رسان با آترین جان در ارتباطم. روحیه خوبی که نداره و کلی گریه کرده بود. ولی ...

الهی بگردم واقعا نمیدونم چی بگم خدا کمکش کنه .خیلی شرایط بدی ان شا الله برا هیشکی پیش نیاد .کاش زودتر سونو میرفت طفلی .دلم براشوهرش کباب شد.خدامیدونه تو دل مادرش چی میگذره وقتی بفهمه

اره خیلی فشار بدی بود واقعا  مرسی عزیزم  چرا داروها لازم رو داده ولی کلا تاثیر نداره ابج ...

وایی از حالت تهوع نگو دلم خونه.من سر دوتا بچمم داغون بودم بس بالا می اوردم.فک میکردم در و دیوارخونه بو میده.

لازمه که بگم آمپولش آهسته رهش بود و طی سی روز جذب میشد اگر اشتباه نکنم. و روز ۲۱ پریود قبلم زدم

اوکی عزیزم اخه من سه تا دارم ازش و باید هر 28 روز بزنم 

میخواستم ببینم کی پریود میشم بعد از اخرینش

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود