2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047727 بازدید | 684622 پست
بمیرم برای دلت اترین جون😭💔 هی من میخوام چیزی نگم مثل سری قبل شلوغش نکنم ولی دل لعنتیم طاقت نمیاره ...

ممنونم آبجی کوچیکه.قسمتم بود عزیزم کاش اینبارم منفی شده بود.شاید خدا میخواست این طعمو بعداز سالها  حس کنم 

بازم شکر 😘😘😘♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=298658712]ممنونم آلا جان کاش مال منم همون هفته ی شما سقط شده بودن.قلبشون ایست کرده 

واااااااااای یا خداااااااا 

اصلا نمیدونم چی بگم خدا بهت صبر بده 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
ممنونم آبجی کوچیکه.قسمتم بود عزیزم کاش اینبارم منفی شده بود.شاید خدا میخواست این طعمو بعداز سالها &n ...

دل خیلی گرفت 

خداا بهت صبر بده عزیزم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
آره هپی میگع خودتو ازیت نکن مثل من.سه تا ساکه دفع شدنشون سخته.الان دل‌درد و کمردرد پریودی نم نمک دار ...

عزیز دلم😢😢

به هپی نگاه کن اگر به اونجا میرسید برات سخت تر میشد.

میدونم تو دلت وتوسرت پر از رویا بود و باهاشون زندگی کردی وتصورشون کردی.

من هنوز چشمم دنبال بچه م هست و ماهی که قرار بود به دنیا بیاد فقط تو تنهاییم گریه کردم. ولی چاره ای نیست .اونقدر توانمند نیستیم که بتونیم همه چیز رو درست کنیم.ذات دنیا همینه یه روز خوش یه روز ناخوش

عزیزم خوده دکترت گفت داروهاتو قطع کرد ؟ تایید کرد که رشدشون متوقف شده ؟ یا دکتر سونوگرافی گفت ؟  ...

الهه جان من امروز رفتم ازمایش روتین بردم ببینه گفتم دلم آروم نیست اگه میشه سونو کنم گفته باشه برو بخواب خوابیدم سونو شکمی نتونست قبلباشونو ببینه.گفت سونو گرافی همراته گفتم آره

گفت بده برو بخواب وزینال هرچه این ور اونور کرد گفت نزدیک هفت هفته بیشتر نیستن و متاسفانه قلبشون ازکار افتاده

ساک سوم که ندید گفت احتمالا دفع شده.

گفت داروهاتو قطع و باید بستری شی برای سقط.گفتم میشه بیرون سونو شم گفت اره چرا نه اورژانسی نوشت رفتم.چقد که ازیت شدم گوشی لعنتیم هم خونه جا گذاشته بودم.از این سونو به اون سونو.بعدش که نظر سونوکرافیست هم نداشتن فعالیت قلبیشون تایید کرد.مثل ماهی عید که میمره تو اب شناور بودن

آوردم دکتر دید نامه بستری داد گفت همین امشب بستری شو

که من نرفتم 

ممنونم آبجی کوچیکه.قسمتم بود عزیزم کاش اینبارم منفی شده بود.شاید خدا میخواست این طعمو بعداز سالها &n ...

از خدا برات طلب صبر و آرامش میکنم خدا به دلت نگاه کنه عزیزم ❤️🧿

برای منِ غریبه سخته چه برسه شما و همسرت

کاش کاری از دستم بر میومد کاش😞

رفتم بغل شوهرم انقد گریه کردم تا دعوام کرد🥲

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خیلی خیلی سخته ولی قطعا توش حکمتی هست که درتوان تحمل ما زمینی ها نیست فقط از خداوند برات طلب صبر و ...

ممنونم عزیزم ♥️ من دیگه از طبیعییم گذشته ولی قطعاً خدا بخواد ممکنه بازم دمتون گرم دوستم 😘

الهه جان من امروز رفتم ازمایش روتین بردم ببینه گفتم دلم آروم نیست اگه میشه سونو کنم گفته باشه برو بخ ...

ببخشید ناراحتت کردم انگار نمیخوام امیدمو از دست بدم   اره انگار تمومه دیگه ، گریه کن اصلا اشکال نداره سبک میشی و بعدش سعی کن بخوابی فردا انرژی داشته باشی عزیزم . صبح شوهرتو بفرست جعفری بخره یه مشت با ساقه بریز تو قدری کوچیک چند دقیقه بجوشه بخور من این کارو کردم انشاله زود راحت بشی قربونت برم برات از ته دلم دعا میکنم