2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047638 بازدید | 684621 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دیگه خواهری من مطمنم.چون دو بار دکتر سونو کرد یبارم سونوکرافیست.من 10هفته 1  تعجبم چرا یکهف ...

من اون دفعه آمپول وشیاف میزدم خونریزی کم داشتم قطع شد ولی دقیقا بعد یه هفته لکه های قهوه ای شروع شد تا رفتم سونو گفت ایست قلبی کرده 

منم از دکتر پرسیدم لکه بینی داشتم گفت دیگه من تمام داروهای لازم بهت دادم استرادیول رو هم گفته بوده قطع کنم کم‌کم من خنگ نفهمیدم الان گفت روز دوتا کن بعدم یکی و تمام 

قربونت مرسی عزیزم باشه قول دادم ک مثبت فک کنم ان شاالله به خیر و خوشی این دوران بگذره میگم ک شما سف ...

به سلامتی ایشاله میگذره گلم ، نه عزیزم من نداشتم ولی سحر جان داره میخوره برای عفونت ادراری . نگران نباش عزیزم 

ای وای آترین جون ای وای من عجب شب بدیه. چقدر خبرای بد میرسه الهی خدا بهتون صبر بده و به زودی برات ...

قربونت بشم بهارجان الهی خدا دخترات سر موقع سالم بده بغلت

الهی من آخرین خبر بده این تاپیک باشم 

سلام دوستان مهربون 

من مدت ها بود نمیامدم اینجا 

فقط هر چند وقت یک بار یک سر میزدم و صفحه های آخر میخوندم و ببینم کیا مثبت شدند، 

متأسفانه بیشتر وقت ها خبر بد میدیدم و چون حال خودم خوب نبود، و روی من اثر میگذاشت همسرم گفت نرو نی نی سایت 

بخاطر شرایط روحیم، خودم کم کردم 

امشب مجدد وارد شدم تا جویای احوال دوستان بشم، که ناراحت شدم 

چند وقت پیش هم اون دوستمون که تو ۶ ماهگی از دست داد همان شب من خوندم و تا فردا هی چک میکردم تا بچش بمونه حتی به همسرمم گفتم دعا کنه، خودمم اشکهام در اومده بود.

امشب آترین 

فردایی روشن من یادت هستم و فراموشت نکردم، شب قدر مخصوص برات دعا کردم اسمت هم فاطمه هست، اما واقعا نمیدونیم حکمت چیه و صلاح و مصلحت . 

ان شاءالله آنچه خیر هست و زندگیتون شیرین تر میشه و مهر و علاقه همسرتون بیشتر نیشه براتون پیش بیاد.

هیچ کلمه و جمله ای نمیتونه از درد شما کم کنه، و فقط میتونم دعا کنم براتون . 

ان شاءالله این دفعه خبرهای خوب تو داه هست.

ببخشید که نمیدونم چی باید بگم.

خدا خونه هاتون با بچه های سالم و صالح و ساد پر کنه. آمین یا رب العالمین 

قربونت بشم قسمتم نبود عزیزم.فقط دعاکنین راحت دفع بشن مخصوصا قل دوم سونو گفت به راحتی نمیوفته.ولی دک ...

الهی بمیرم برای دلت واقعا از ته دلم ناراحت شدم واقعا دام شکست خیلی دعا کرده بودم حتی برای قل سومت ، توی سقطای خودمم فقط گفتم خداروشکر انشاله هر چی صلاحته خدا بهت بده عزیزم عقل ما که نمیرسه بفهمیم چی خوبه چی بد 

سلام دوستان مهربون  من مدت ها بود نمیامدم اینجا  فقط هر چند وقت یک بار یک سر میزدم و صفح ...

سلام عزیزم

امشب به یادت افتاده بودم

اسم کاربریت یادم نمی اومد

الحمدلله که حالتون خوبه

خوشحال شدیم بهمون سر زدی

کار درستی میکنی کمتر سایت بیا 

ان شا الله خبر زایمانت رو بهمون بدی😍

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

دوسیا من شونه سمت راستم یه درد خفیف داره تیر میکشه؟شما ها اینجوری نبودین؟قبلا همش رو شکم میخوابیدم یا کمر بعد مثبت شدم بیشتر رو بغل حالا نمیدونم

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»