2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047748 بازدید | 684623 پست
بچه ها التماس دعا منم دارم میرم دکتر سونو انجام بده دعا کنین همه چی خوب باشه ان شاالله 🤲🤲🤲🤲🤲

ان شاالله هر دوتون خوش خبر میاین😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

دوستان گلم من شاید پسفردا راهی شهرستان شم بخاطر تطبیقم

بنظرتون سند ازدواج هم باید همراهم باشه؟؟

اخه هنوز به دستم نرسیده ، و منم امشب از تهران خارج میشم دیگه دسترسی ندارم به بابام

کسی بهم نگفت چه مدارکی لازمه الان گنگم🥲

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانومای مهربون تاپیک،ببخشید اگه نگران تون کردم دیدم چند نفر حالم رو پرسیده بودن ،متاسفانه من امروز بازم تجربه کردم بتای منفی رو🥺خیلی سخته این جواب آزمایش بتا رو که میگیری انگار نتیجه تلاش یک سالی که با جون و دل مایه گذاشتی اما همش باد هوا شده و دوباره نقطه سر خط 

امیدوارم برای تک تک تون اتفاق ها و معجزات الهی در پیش باشه😘🙏🏻

زرنانی چه نظری داشت ؟ شما بابت بررسی سقط پیشش رفتی ؟  چی گفت و چه ازمایشی نوشت ؟

زرنانی می‌گفت فایده چندانی نداره. 

من بعلت انتقال‌های منفی رفتم 

خیلی آزمایش نوشت، الان فهرستش پیشم نیست براتون میذارم بعدا 

@رادیس۱۲     سلام عزیزم ازمایشای ایمنی و .. که دکتر زرنانی برات نوشته بود و فرستادی برام ...

سلام عزیزم نسخه دکتر عارفی رو که ندارم مطمینا ولی برای خود دکتر زرنانی رو بزار بگردم تو مدارکی که برای بیمه میخواستم بفرستم اسکنشو دارم یا نه اگه داشتم براتون میفرستم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام خانومای مهربون تاپیک،ببخشید اگه نگران تون کردم دیدم چند نفر حالم رو پرسیده بودن ،متاسفانه من ام ...

خیلی متاسف شدم نمیدونم چی بگم خدا به دلت آرامش بده 🥺🥺

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه ها مرسی از لطفی ک در حق من داشتین 

خداروهزارررررررررررررررررررررمرتبه شکر 

همه چی تا الان خوب بود 

آسپرین گفت دوباره شروع کنم 

استرادیول گفت کم کنم و تا چهارشنبه قطع کنم 

آمپول پروژسترون هم از هفته جدید روز میون کنم  

الهی شکر برا همتون دعا کردم بازم التماس دعا دارم  

ان شاالله تا آخرش خیر باشه و خوشی برا هممون خداروهزارررررررررررررمرتبه شکر🤲🤲 😍😍😍😍

سلام عزیزم نسخه دکتر عارفی رو که ندارم مطمینا ولی برای خود دکتر زرنانی رو بزار بگردم تو مدارکی که بر ...

ممنونم عزیزم😘 شرمنده زحمت شد.

زنگ زدم دکترم ک برام بنویسن. اول قبول نمیکرد ک ما نمیدونیم که دکتر زرنانی چ ازمایشایی رو بخواد ازت. بعد ک گفتم ی نسخه دوستم داره ازشون گفت باشه بفرست هر چند مورد ب مورد آزمایشا شاید فرق داشنه باشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام خانومای مهربون تاپیک،ببخشید اگه نگران تون کردم دیدم چند نفر حالم رو پرسیده بودن ،متاسفانه من ام ...

کاملن درکت می‌کنم ولی ته این تونل تاریک نوره. صبور باش و به خودت چه از نظر روحی چه جسمی برس 💜

بچه ها مرسی از لطفی ک در حق من داشتین  خداروهزارررررررررررررررررررررمرتبه شکر  همه چی تا ...

خدارو شکر الحمدالله خیلی بهت تبریک میگم 

ان شالله که نینی تو سالم تو اغوشت بگیری 

الان چند هفته شدی !؟

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
سلام عزیزم نسخه دکتر عارفی رو که ندارم مطمینا ولی برای خود دکتر زرنانی رو بزار بگردم تو مدارکی که بر ...

عزیزم زحمت نکش قربونت برم الان پیامش اومد که ثبت کردن برام ازمایشارو. فقط این نسخه شما ازمایشای ایمنی و انعقادیه یا ژنتیک هم هس توشون. میخوام زنگ بزنم از چند تا ازمایشگاه بپرسم ببینم چقد طول میکشه جواب آماده بشه