2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047701 بازدید | 684621 پست
دردا میاد و میره من دو هفته بعد انتقال هیچ حالتی نداشتم فقط نزدیک تاریخ پریود یکم درد داشتم همین&nbs ...

خیر ببینی که گفتی 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این قهوه ای ها مال قبلاً که تو رحم مونده با فعالیت دفع میشه اصلأ نگران نباش 

سلام عزیزم خوبی 

میگم من یک هفته قبل امپول دیفرلین تزریق کردم ولی علائمی ندارم از گرگرفتگی و عرق کردن و اینا طبیعیه ؟ یا زوده هنوز واسه علائم؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
قربونت به نظرم اصلا بهش فک نکن استراحت کن و لذت ببر بخور و بخواب مثبت فکر کن ان شاالله صددرصد گرفته ...

اره سعی میکنم ولی خوب باز تو فکرش میرم بنظرم دوهفته انتقال سخت‌ترین کار دنیاست انشاءالله که همینطوره با دعاهای شما دوستان

اره سعی میکنم ولی خوب باز تو فکرش میرم بنظرم دوهفته انتقال سخت‌ترین کار دنیاست انشاءالله که همینطوره ...

انتظار خیلی سخته میفهمم چی میگی ولی استرس واقعا بده دراز بکش جلو تی وی فقط فیلم نگاه کن کتاب بخون برات بگذره این روزا 

ان شاالله ک با خبر خوش بیای خوشحالمون کنی🤲😍😍😍

انتظار خیلی سخته میفهمم چی میگی ولی استرس واقعا بده دراز بکش جلو تی وی فقط فیلم نگاه کن کتاب بخون بر ...

چشم عزیزم

انشاءالله که خدا ناامیدم نکنه

دوستان بتای دومم ۲۴۰۰ شده. از ۶۴۰ به این عدد خیلی زیاد نیست؟

نه عزیزم زیاد نیست مبارکت باشه

امروز روز چند انتقال هستی؟

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️