2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047702 بازدید | 684621 پست
شما از خودتون اضاف نیومد؟

والله به من سینال داد اگر داشتم حتما بهتون میدادم عزیزم

اینا باز میارن چون رستمی به مریضاش میده بازم ازشون پیجور باش

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میخواستم ببینم کسی اضاف نداره آمپول پرگووریس

معذرت فکر کردم راجع بهش سوال داری انشاالله پیدا می‌کنی عزیزم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نه خداراشکر عزیزم مگه لکه بینی داری ؟شما هماتوم داری مال من احتمالا مال ساک خالیه وقل اول بوده  ...

خداروشکر من دو هفته پیش ک لک واضح دیدم هفته پیش هم واضح دیدم بعد اون دوبار ترشح های زرد قهوه‌ای دیدم دیشبم یکم داشتم باز قطع شد فعلا هم چک نکردم ببینم هست یا ن

من درد سینه از ۴انتقال درد پریودی از سوم اما بدنا فرق میکنه خیلیا اصلأ علایم نداشتن 

آهان انشاءالله خدا حافظ بچه هات باشه

من که هیچ عادیم امروز روز پنج انتقالم هست نمیدونم چه میخواد پیش بیاد ولی کاشکی خواسته ما با خواسته و مصلحت خدا یکی باشه 

من درد سینه از ۴انتقال درد پریودی از سوم اما بدنا فرق میکنه خیلیا اصلأ علایم نداشتن 

میگم مداوم بود درد پریودی یا مثلا قطع و وصل میشد؟؟

این قهوه ای ها مال قبلاً که تو رحم مونده با فعالیت دفع میشه اصلأ نگران نباش 

اره دکتر گفت قهوه ای از قبل قرمز شد جدیده خداروشکر قرمز ندیدم دیروز یکم راه رفتم خیلی هم بالا آوردم چندبار هیچی هم تا شب نتونستم بخورم همه جوره فشار رومه