2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047654 بازدید | 684621 پست
ماکه اینهمه صبرکردیم چندوقت دیگه هم روش !خاهر منم ۹تا جنین رویان دارم ولی ول کردم دارم تو شهره خودم ...

ان شاالله این دفعه با همون اولی جواب مثبت بگیری عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
حتما خاهرم حتما دعات میکنم !من جات بودم خیلی امیدوا بودم چون مثبت شدی کاش منم یه بار مثبت میشدم تو ا ...

قربووونت برم عزیزم.اره شکر خدا نا امید نیستم. ان شاالله خیییلی زود شمام مثبت میشی اما مثبت پایدار و ان شاالله بغلشون میگیری😍 من با این ۳ بار مثبت شدم دوتا طبیعی و یکی امتقال سوم ولی خوشحالیم ی هفته هم طول نکشیده

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها خواهش میکنم اگه کسی پیاممو میبینه منه حقیرو هم دعا کنه کی میشه اینموقع بهچون کنارمون خواب باش ...

الهی بحق امام حسین ع خیییییلی زود😭😍❤️

فدات بشم آلای قشنگم الهی به حق غریب کربلا خدا دلتو با جوجه های سالم شاد کنه. ممنونم بابت دعای قشنگت ...

ممنووونم عزیز دلم😍😘😘😘 ان شاالله حاجت روایی همه منتظرا😍

سلام عزیزم ممنونم که جواب دادین،انشالله که امسال سال دوقلو دار ساختمون هست🙏🙏🙏 بله منظورم عصاره گ ...

ان شاالله عزیزم❤️

لیکوپن بود اونی ک من گرفتم

ممنون فاطمه جون، ببخشید من بخاطر لوپوسم دکتر سیکل نچرال واسم درنظر گرفته، یه دارو بود alee جون ضخامت ...

اسمش یادم رفته☹️ چسب استرادیول ؟

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام گلم پاسخ دادم اگر سوال هست بیایین بپرسید خ‌شمال میشم کمک کنم

ممنون عزیز دلم فعلا سوال ندارم چون نمیدونم مرحله ی بعدیم چیه

الان دنبال کارای ادامه تحصیلم :)

محبت کردی♥️😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

درسته گرونی شده ولی واقعا بیزینس شده  حالا خوبه هی میگن بچه دار شین

واقعا هم بیزینسه ☹️

حرف بیخود زیاد میزنن واردش بشی میشه بحث سیاسی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آخی عزیزم درکت میکنم،راست میگی انتقال منفی ضربه روحی سنگینی داره،منم خیلی بهم ریختم بعد از منفی شدن ...

عزیزم🥲

جبران میشه برات مطمئن باش ♥️

ممنون مهربونم😚😚

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنون فاطمه جان مهربون❤️

😘😘

چطور بود آزمایش عزیزم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️ لطفا یکی به من اسم قرصی که ضخامت رحم رو تو سیکل  انتقال بالا میبره بگه همون ...

عزبزم استرادیول هست قرصش

ولی الا جان چسبشو میزد که اسم دقیقش یادم نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست جونیاااا  همسرم امروز واسه فرزندخواندگی ثبت نام کرد  دعا کنید اون چیزی که واسم خیره ...

😍😍😍 وای طوطیا جونم تبریک میگم مهربونم انشالله بهترین ها نصیب قلب مهربونت بشه💞

انشالله مانع ای نباشه و زود به خواسته ی قلبیت برسی♥️🧿

عزیز دلم شرایط برای شما چی بود اذیت نکردنتون؟

من دل تو دلم نیست زودتر یه واحد پاس کنم برم برای ثبت‌نام 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞 لیست سوره یس هدیه به امیرالمومنین علی علیه الس ...

الهی قربونت برم مهربون انشاالله حاجت روایی خودت

انشالله فارغ‌التحصیل شدن دختر گلت رو جشن بگیری😍🧿

1
5
10
15
20
25
30
35
40