2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047745 بازدید | 684623 پست
اگر مربوط به سالهای قبل پاک میشه. پرینت حساب کارت  که در گردش هست داشته باشین شماهم حتما پیگی ...

ممنون عزیز دلم 

درخواست دوستیمو قبول کنید لطفاً 🙏

ساکن تهران از سمت شهر ری باید اقدام کنیم.

بله من دیروز رفتم آموزش پرورش منو ارجاع دادن بزرگسالان

که فردا ساعت ۹ باید اونجا باشم:)

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ممنون عزیزم.انشاالله خدا قسمت خودت کنه اون لحطات شیرینو

😚♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا طبیعی باردار بشی هم عالیه..دوتا بچه داری دیگه.اووف بعد مامان خوشکله وقت نمیکنه بیاد اینجا سر بز ...

😁😁

درس خوبه بخون بخون 🤪

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من همینکه پریودیم خوب شد.ی روز بعد ترشح تخم مرغی چ ازم رفت..اولین بار بود..فقط یبار نزدیکی کردم بعد ...

منم یه بار اقدام کردم اونجوری شدم  دیگه اقدام نکردم ببینم اثر اون بوده یا تخمک گذاری 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ووووی کپک میزنیا 😀😀 شوخی میکنم منم تمام ۱۴ روز انتقال نرفتم.این سختیا میگذره انشاالله 

کپک زدم خواهر 😁😁😁😁😁

الان سرمو روغن زیتون زدم خیلی خشک شده بود پوست سرم  دارم از بوش خفه میشم یه دو سه ساعت بمونه برم بشورم 

دقیقا‌ . دیروز بعد سونو میخواستم از رو تخت پایین بیام دکتر گف ی دقیقه صبر کن بعد چراغ پروژکتوره چیه ...

واقعا

من یه بچه آوردم خواب خواب بودم سرش

نه سرچی کردم نه کار به چیزی داشتم 

خیلی هم راحت بودم

ولی الان همه ش گوشی دستمه از این سایت به اون سایت دارم دکتری میکنم

تغذیه دوره انتقالتون رو از جهت طبع گرم و سرد رعایت میکردید؟

ن زیاد فقط سه روز به انتقال شکممو با روغن سیاهدانه چرب میکردم و پلاستیک میذاشتم اونم یه خانمی بهم تو مرکز گفت من فقط  قبل انتقال بیرون بودم مدام خیلی پیاده روی داشتم و در ریلکس ترین حالت ممکن بودم و همش تفریح میکردم فک میکنم مهمتر از تغذیه نداشتن استرس حتی شب قبل انتقال هم تا دیروقت بیرون بودم تغذیه هم بی تاثیر نیست 

گفت شیش حضوری بیا حالا شوهرمو بفرستم ببینم وقت میده  مشکل ما اینه ک ماشین هم نداریم جا خونمون ...

ایشالا برا زایمان تمیز کنید😉

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
سلام دخترا خوبین من از مطب دکتر گوارش میام  بخاطر آهکی بودن صفرام رفته بودم  دکتر خودم ق ...

سلام.

عزیزم به این فامیل ما هم دکتر گفت باید صفرا رو در بیاری. این بنده خدا رفت طب سنتی با دارویی که مصرف کرد کل سنگ های بدنش که حدود ۱۰۰۰تا بود دفع شد. سنگای صفراشم همه دفع شد فقط الان یه دونه اش مونده که اونم داره کوچیک میشه.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
اخ الان فهمیدم کجا رو میگی الهی دورت بگردم اره فکر نکنم از دستش کاری بر بیاد انشالله این چند وقت ب ...

ممنون فاطمه جان

نه، هنوز دخترام اسم ندارند. انگار اسم ندارم حس بهتری بهشون دارم، اونجوری برام غریبه میشن🤣

سر اسم با همسرم به تفاهم نمیرسیم🥴

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....