2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047739 بازدید | 684623 پست
خب آسپرین داری خوبه  من هنوز روز دوتا آمپول دارم امشب برم ببینم اگه مشکل نداره یکم داروهامو کم ...

راست میگی واقعا منم بوش خیلی بدم میاد

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب آسپرین داری خوبه  من هنوز روز دوتا آمپول دارم امشب برم ببینم اگه مشکل نداره یکم داروهامو کم ...

به من گفت پرژسترون روتا 9تیر بزن بعد قطع کن. انوکسان آسپرین هم تا هفته 12 بعد هردوشون قطع کن. بنظرتون قطع کنم مشکلی پیش میاد

خدایا شکرت
به من گفت پرژسترون روتا 9تیر بزن بعد قطع کن. انوکسان آسپرین هم تا هفته 12 بعد هردوشون قطع کن. بنظرتو ...

من یکی از دوستام دوتا سقط داشت برا سومی بارداری تا یه روز قبل زایمانش زد دکتر بهش گفته بود شیش ماه گذشت آزمایش بده قطع کن اینم گفته ن من میزنم شیش تومن هزینه آزمایش بوده 

من یکی از دوستام دوتا سقط داشت برا سومی بارداری تا یه روز قبل زایمانش زد دکتر بهش گفته بود شیش ماه گ ...

سلام‌عزیزم.خوبی.نی‌نی‌خوبه

دوستم‌ازنیکادخبرنداری

چی‌شد.آزمایش‌داد

بلدنیستم‌تکش‌کنم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

بچه ها ۲۸ خرداد ساعت ۹ صبح انتقال دادم روز ۸ که دیروز بود بی بی چک زدم منفی بود😭

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
برا من هم صبح هم شب  ان شاالله بچه هامون سالم و سلامت بیان بغلمون ک همه سختی ها و دردا ها ک ال ...

الهی آمین عزیزم،منم هر ۱۲ساعت بود،یه کم کمرم حس خستگی داشت در طول روز دکتر گفت هر ۸ساعت بذار

دکتر خوب تو مرکز ناباروری ابن سینا کسی میشناسه برای آی وی اف

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
سلام بچه ها خوبید؟؟ میگم بعد انتقال مکملارو ادامه بدم مثل امگا۳ و ویتامین ای اینا؟؟يا نمیخاد؟؟

من بعد مثبت شدن دکتر قطع کرد برام