2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048011 بازدید | 684638 پست
اشکال نداره عزیزم تو فکرت بودم خداروشکر همه چی خوب بوده ان شاالله تا آخرش خیر باشه و خوشی من که امش ...

قربونت برم آبجی از دعای خیرت،منم کمردرد دارم،دکتر گفت شیافتو بکن هر ۸ساعت

تو رو خدا فقط مثبت فکر کن

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی اینو بدون شبهای هجر هم بلاخره صبح میشه بازم خورشید طلوع میکنه و زندگی روی خوبشو نشون میده  ...

آفرین طوطیا جونم

محکم و با انرژی

الهی حاجت روا بشی

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
چقد بی احتیاطی کردی دختر جان..تو رو خدا رحمتاتو به باد نده.هرکی هم مهمون بیاد یه نقشه بریز مثلا پاتو ...

منه بی عقل خودم مهمون دعوت کردم 😄🤦‍♀️ داداشم اومده بود از خارج کشور  ۲ هفته بود رسیده بودن ندیده بودمشون گفتم بیان یه نهاره دیگه ولی خب همونم کار دستم داد.

دیگه سری بعد همه جوره رعایت می کنم. واقعا حیف اون همه زحمت و آمپول و.. 🥺🥺

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

ذوق زده میشم برا مثبتی ها و از ته دل یه آخیش میگم و میگم خداروشکر .ان شاللله همه نتیجه بگیرن.مبارکت ...

دورت بگردم مهربونم،ایشالا همه منتظرا نتیجه بگیرن🥰😍🥺

من روز دوتا میزارم گلاب به صورتت بالا آوردم فشار بهم اومد کمردرد و دل درد شدم

خب پس نگران نباش،واسه همون فشار اوردن هست،ایشالاهمه چیز عالی پیش میره🥰

نمیدونم واقعا نمیدونم  نه دکتر گفت برا هماتوم نیست  خونریزی شدید و دفع لخته های زیاد ال ...

الهی قربونت برم 🥺😭

نمیدونم چی بگم واقعا نمیدونم

خدا بهت صبر بده 🖤

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ان شاالله پر خیر و برکت باشه برات عزیزم. منم همین جوریم متاسفانه. خیلی زود استرس می گیرم حتی با ی د ...

الکلی شدی رفت🤪😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خانمااای گل انگار چند روزه گروهمون افتاده به خبرای بد واسه رفع قضا بلا مامان های باردارمون 14000 صلو ...

عشقم زمانش رو تایین نکردی من میتونم فردا بفرستم؟

۱۰۰۰ تا هم خودم ، اگه تونستم بیشتر بفرستم اعلام میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم شما یک هفته بعد از مثبت شدن رفتید سونو؟

عزیزم اگه درست بگم روز چهارشنبه بی بی چکم مثبت شد آزمایشمم مثبت بود ،شنبه اش رفتم دوباره آزمایش بتا دادم که بالا رفته بود بعد دوشنبه اش زنگ زدم منشی دکتر گفتم بیام پیش دکتر ،که منشی گفت یه هفته بعد از مثبت شدن باید بیای که  من شنبه هفته بعدش رفتم دکتر 

ای جان چون عکس پرو فایل دوقلو هست فک کردم دوقلو داری  منم ۱۳ خرداد انتقالم بود و الحمدالله بتا ...

الهی عزیزم انشاالله که میمونه دکتر به من گفت لک قهوه ای جای نگرانی نداره اگه صورتی و قرمز شد باید نگران بشیم