2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم فرقی نمیکنه ولی چون میخوای ای وی اف کنی بهتره ببری دکتری که کارت میخواد شروع کنه 

اونا از من آزمایش نخواستن .خودم رفتم.میترسم راستش سر همینم اذیت کنن بگن برو دوماه دیگ بیا.میگم همینجا دارو بگیرم از دکترم خوب بشم بعد آزمایش سالم رو براشون ببرم؟!فردا مشخص میشه چی میخان از من

سلام دخترا روزتون بخیر ان شاءالله سحربانو بیاد وخبر خوب بده یه سوال؟؟؟؟؟ کیاهیسترو انجام دادن؟ دل ...

سلام عزیزم من دو بار هیسترو داشتم یکیش ب اصرار خودم بود ک معلوم شد سپتوم داشتم و برداشتن. دومی پیشنهاد دکترم بود چون دو تا سیکل پشت هم انتقالم کنسل شد ب خاطر بالا نرفتن ضخامت، ک اون موقعم پولیپ داشتم.

یادمه مامانو سوفی چسبندگی داشت اگه اشتباه نکنم با هیسترو رفع شد ولی در مورد لوله نشنیدم که برطرف میشه یا نه.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها ی سوال داشتم من خودمم نظرم اینه ک کسی متوجه نشه رفتم انتقال و...

ولی خب اگه مهمون بیاد اون مدت ۱۴-۱۵ روز بعد انتقال، چیکار می کنین؟ من همیشه سر این قضیه مشکل دارم و باعث میشه بالاخره یکی بفهمه. خواهر شوهرم و جاریم تقریبا نزدیکن و مثلا خواهر شوهرم یهو ساعت ۶ زنگ میزنه ک شام میایم اونجا. منم نمیخوام دروغ بگم ک مریضم یا خونه نیستیم و...

بیان هم ک خب پیششون نمیتونم دراز بکشم و استراحت کنم. یا با ارامش کار کنم. موندم برا آینده چیکار کنم ک کسی نفهمه. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم من سه بار انجام دادم برای چسبندگی انجام دادم و خدا رو هزاران بار شکر خوب شد چسبندگیم

سلااااااام عزیزم خوبی؟😍😍 دلمون تنگ شده بود برات❤️ چ خوب ک اومدی

بچه ها میشه راهنمایی کنید من امروز روز ده انتقالم صبح شیاف گذاشتم الان رفتم بشورم دیدم لکه اومد دستم ...

ان شاالله لک لانه گزینی باشه. الان بهتری؟

ان شاالله لک لانه گزینی باشه. الان بهتری؟

مرسی الا جونم انشالا که لانه گزینی باشه کمر درد دارم که با استراحت بهتر میشه لکه بینی فقط رو دستمال خون ابه میشه زیاد خودمو امیدوار نمیکنم تو ذوقم نخوره ولی یکم امید شد همه گفتن لانه گزینی 

من خداروشکر زیاد رفت. و اند ندارم.ولی کم کم رفت و امدتو محدود کن 

دست من بود همین کارو میکردم ولی متاسفانه نمیشه. رفت آمدشون زیاده. مگر اینکه قبلش ی مهمونی بگیرم که تا دو هفته سرم خلوت باشه.

چون خبر داشتن از قبل هی میپرسن ک کی میری انتقال منم هی میپیچونم. کاش نپرسن واقعا استرس وارد می کنه ب ادم. ولی چون از محبتشونه متوجه نمیشن فکر می کنن در حقم دارن خوبی می کنن🥴

مرسی الا جونم انشالا که لانه گزینی باشه کمر درد دارم که با استراحت بهتر میشه لکه بینی فقط رو دستمال ...

توکل ب خدا عزیزم. کاملا میفهممت. ان شاالله ک خیره و خوش خبر بیای❤️