2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048024 بازدید | 684638 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم یه سوال داشتم ممنون میشم درخواست دوستی راقبول کنی🌺🙏

سارا رحم باید گرم باشه.مخصوصا با پیاده روی قبل از انتقال و مواد غذایی اینا تاثیر میزاره خورسانی عالی بشه

کیسه آبگرم نوشته باعث ارام شدن رحم میشه یعنی از انقباض جلوگیری میکنه منم توسایت خوندم اما اینبار نبردم با خودم 

سلام بچه ها تیروییدم شده 0.1 این پایین تی فور هم شده 14.1 اینو زده بالا  فردا نوبت دکتر دارم ...

t4 من ۱۹/۸ بود نرمال ازمایشگاه تا ۱۲ ونیم بود.

ک مال من ۷ تایی بالا بود 

tsh م هم زیر 0/005بود ک نرمال بین نیم تا 4/7بود 

دیگه سیکلم کنسل شد

یاخدا چیشد یدفعه ای

نمیدونم ولی خیییییییییلی خونریزی و لخته ازم دفع شد 

خییییییییلی 

وااااااااااااای ینی تموم شد

خداااااااا😭😭😭😭😭😭😭😭😭

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
t4 من ۱۹/۸ بود نرمال ازمایشگاه تا ۱۲ ونیم بود. ک مال من ۷ تایی بالا بود  tsh م هم زیر 0/005بو ...

من قبل انتقال t4 نمیدونم چند بود 

ولی tsh.14 بود ک نمیخاستن انتقال بدم ولی دیگه گذاشتن و بعد انتقال شد ۱۷.۸ ک باز بادارو شده 0.1 دکتر خیلی سریع آورد پایین و خیلی آورده پایین فک کنم دارومو کم کنه ان شاالله فقط رو رشد جنین تاثیر منفی نداشته باشه

نمیدونم ولی خیییییییییلی خونریزی و لخته ازم دفع شد  خییییییییلی  وااااااااااااای ینی تمو ...

خب تو ک‌میدونی هماتوم داری بهت گفته پنجاه درصد داره دفع میشه حتما الان رفتی بیمارستان؟

طوطیا جونم شما بهتر حال دل منو درک میکنی چقدر سخته سقط کردن برام دعا کن شکر خدا جنین دارم ولی این دی ... : /discussion/topic/164194/%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%ac%da%a9%d8%b4%d9%86-icsi-%d8%b3%d8%a7%d9%84-94?postId=297533605

عزیزم پروانه ما اینجا اکثرا سقط داشتیم من خودم به شخصه سقط داشتم درکت میکنم که چقدر سخته عزیزم هنوز که هنوزه با اینکه پنج سال ازش میگذره عذاب وجدان دارم میگم شاید کوتاهی خودم یا دکترم بوده که اینطور شده

خدا اگه میخواد بچه بده امیدوارم به درستی بده که صحیح وسالم بغلش کنیم نه اینطوری سقط بشه بار روحی وروانی زیادی داره

شماهم خداروشکر جنین دارید انشاءالله ایندفعه دکترتون عوض کنید به امیدخدا نتیجه میگرید

منم اینبار با ترس ودلهره دارم میرم جلو نمیدونم خدا چه میخواد پیش وروم بیاره

انشاءالله که همگیمون از این آزمون سخت الهی سربلند بیایم بیرون

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦