2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048186 بازدید | 684647 پست
ببینمااگه راهت دوره مرکزمعتبرنازایی ازمایشاتتوببده بعد برو کدوم مرکزمیخوای بری اقدام کنی؟برای نشون ...

نزدیکترین مرکز به من همینجاست که میخوام برم.ساری.

یعنی از پزشک بپرسم امکانش هست اینترنتی جوابو بفرستم راهنماییم کنن؟چیکار کنم؟یعنی اینهمه راه بریم فقط ازمایش بده شوهرم و بیاییم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین اگه راهت دوره مرکزمعتبرنازایی ازمایشاتتوببده بعد برو کدوم مرکزمیخوای بری اقدام کنی؟برای نشون د ...

اینجور اینا پیش میدن بنظرم کمه کم دهبار بیشتر باید بریم.جلسه اول که فقط سونو کردن.الانم‌میخواییم بریم ازمایش بده همسرم و تشکیل پرونده .خدامیدونه مرحله بعدش چیه

سلام دوستان هپی خداراشکر تازه از اتاق عمل اوردنش کورتاژ شد برای آرامش دلش دعا کنین 

ای خدا. عزیزم.خدا را شکر که راحت شد.شرایط بدی داره الان. طفلک سیسمونی چیده بود. باید برن خونشو پاکسازی کنن قبل ترخیص. خدا خودش بهشون صبر بده

فاطمه جانم😖😖😖😖😖 این حرفاچیه شماباید به بارداراروحیه بدین نه اینکه سریع امیدتونوازدست بدید وا ...

من تحمل ندارم سارا 

اخه تو ماه های پایین هم نبود که بگیم طبیعیه

قلبم داره هزار تیکه میشه

برای خودم نه بقران دلم پیش هپی هست 

منکه نه باردارم نه هیچی

تحمل درد هم نوع خودمو ندارم

همش به عذابی که کشید و می‌کشه فکر میکنم روحم میره

درسته ، دیگه حرف نمیزنم که بقیه دوستان مخصوصا باردار ها استرس نکشن و ناراحت نشن

الهی خدا به دلش ارامش بده 

لعنتی گریم بند نمیاد 💔 دخترش حرکت هاش حس میشد 

این چه شوکی بود خدا بهشون داد🥺

الهی ارامش به قلبش برگرده

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزم نمیدونم شاید ببینم فردا بهتر میشم 😘

آترین جان تو باردادی ادم هرروز یه حالیه یه روز خوب یه روز بد .تهوع که عادیه.من یاد اونروزا میفتم انقد تهوع داشتم باورت نمیشه ولی از باردادی مجدد خوف دارم خیلی سخت گذشت.ولی گذشت نگران نباش یه مقدار بیخیالتر و ریلکس تر باش

عزیزم هییییچ ربطی نداره دیگه هم این حرفو تکرار نکن. تین جریان ربط به مشکلات رحم داره نه بتا. اینم اگ ...

اخه ادم چه می‌دونه🥺

حتی نیومد بالاسر هپی جان

یعنی اب خوش از گلوش پایین میره؟

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

منم دارم میرم برای بار پنجم انتقال بدم پیش دکتر تمیزی تو سیکل انتقالم

دوبار با دکتر نصر یک بار با لاهوتی یک بارم با زمدی ای وی اف کردم نشد

با علیرضایی هم ای یو ای کردم نشد

انقدررررررررررررر خستم که نگو

مامانم رفت😔🖤 و من موندم و خاطره هاش🥀دوست داشتی یه صلوات برای مامانم بفرست🙏
🤲🤲🤲🤲🤲🤲 نذر دارم ۴۰روز سوره مریم وحدیث کسا بخونم شروع چله از ۲۹اردیبهشت نگارجان    ...

مرسی عزیزدلم فداتشم چقد این پیامت آرامش داشت برام ان شاء الله صدها برابر خیرش ب خودت وجوجه هات برسه الهی ب سلامتی بغلشون بگیری قشنگم❤️❤️❤️❤️😍😍