2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048150 بازدید | 684646 پست
نمیدونم نیکاد جان صبح بیدار میشه لک میبینه گفتیم پیگیر باش ظهر گفت خونریزی دارم دهانه رحم بازه اعزا ...

بابا بخدا سهل انگاری کردن میتونستن بچه رو نگه دارن وقتی جفتش هنوز کنده نشده بوده خیلی بی انصافی کردن خدا لعنتشون کنه طفلک بچه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم نیکاد جان صبح بیدار میشه لک میبینه گفتیم پیگیر باش ظهر گفت خونریزی دارم دهانه رحم بازه اعزا ...

آخه چرا رحم ندارن چقدر بی انصافن 

الهی چقدر اذیت شده خدایا خودت کمکش کن

خدایا شکرت

یا خداااا😭 اینجا کجاست که رفته و اصلا رسیدگی ندارن یعنی چی ولش کردن خودش زور بزنه و تنها تو یه اتاق خدایا خودش به دادش برس حالا تو این وضعیت جون و سلامتی خودش مهمه انشاالله به زودی نجات پیدا کنه🤲🤲😭

دلم آشوب شد اونم اول که باردار شد بتاش پایین بود مثل من نکنه مال اون بود که اینجوری شد😭😭

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
نه خاک بر سرش.بعدم مگه این دکترا فیس افعاده شون به بیمارستان دولتی میخوره الهه جان 

اخه عزیزم بیمارستانی رفت که خوده دکترش اونجا بود اصلا بخاطر اینکه دکترش اونجا بود رفت ، خدا ازشون نگذره واقعا خیلی کوتاهی کردن در حقش 

قربونت برم اینا اینقدر پیگیر من نبودنا الان همش پیگیر شدن برعکس😅فداتبشم مرسی من یه دختر دارم و یک پ ...

ای جانم ، انشااله که موفقیت هاشونو ببینین و زیر سایه پدر و مادرشون بزرگ شن ❤🌿 

احتمالا شستشون خبردار شده یه خبراییه 😁 ولی لباس گشاد بپوشین فک نکنم معلوم بشه، من هم تا ماه هشتم واقعا شکمم کوچیک بود، 

انشاالله 🤲🤲🤲 خیلی باهاش حرف زدم از صبح آماده بود شرایط پذیرفته فقط‌ زودتری راحت بشه 

چیکارکنه طفلک

ازدیروز داره دردمیکشه جون بچش یه طرف خودش یه طرف😔

دورت بگردم الهی

😔

خدایابه امیدخودت🌺
ای جانم ، انشااله که موفقیت هاشونو ببینین و زیر سایه پدر و مادرشون بزرگ شن ❤🌿  احتمالا شستشون ...

نه عزیزم فکرشون به این جاها نمیرسه ولی سعی میکنم یجوری جمع کنم و بپیچونم توکلم به خدا هست،ممنونم از لطف شما،همچنین نی نی شما عزیزم❤️