2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048148 بازدید | 684646 پست
نه دیگه من اونجوری برام سخته بخوام ببینم گفتم اصلا نمیخوام ببینم

یه سوالم بعضی وقتاتوذهنمه

مامان بچه هم میتونه بستری بشه بچه روبزاره پیشش فامیلاش اومدن؟

چون شاید گفته باردارم

یه سوالایی میادتوذهنم😁

خدایابه امیدخودت🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی،چی شده؟

سلام عزیزم. دو تا از بچه های تاپیک بستری شدن و گویا یکی شون زایمان زودرس داشته ولی خودشون آفلاین هستن دقیق نمی دونیم در چه حالن ایشالا به خیر گذشته باشه. 🤲

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

حرفات بند به بندش قبول دارم 😘 امیدوارم سارا جان با خبر خوب بیاد  هپی برای بچه ش دیگه نمیشه ک ...

ای خدا بمیرم من براش. از صبح من دیگه مهمون داشتم نتونستم بیام سایتگ الان با ترس و لرز هی پیامها را میخوندم تا متاسفانه این خبرو خوندم. خدا کمکش کنه درد کمی نیست. الهییی

یه سوالم بعضی وقتاتوذهنمه مامان بچه هم میتونه بستری بشه بچه روبزاره پیشش فامیلاش اومدن؟ چون شاید گ ...

نه عزیزم اونا براشون حل شده هست گفتن تو خانوادشون زیاد اینجوری بودن که از این طریق صاحب بچه شدن 

من همیشه کوه امید بودم 🥺 الان برای اتفاقی که برای هپی افتاده خیلی خیلی ناراحتم انگار بچه ی خودمو ا ...

وای رتست میگی فردا جان. من اونقدر ناراحتم انگار اون روزه که به خودم گفتن پوچه. آخه ما سه نفر بودیم با هم امتقال دادیم ۱۵ و ۱۶ بهمن. یکیمون که اصلا منفی شد.من مثبت شد و پوچ. هپی طفلک اون همه شاد و پشیمون شد هی دو روز یکبار بتا تکرار کرد... الان اینجوری. اخه چرا. خییییلی ناراحتشم

استرس گرفتم اصلا گفت شاید خودم بیام خونت

وای عزیزدلم در خونه رو باز نکن 😄 

خیلی خیلی مهربونی، خدا خیرتون بده، خدا بچه های گلتونو حفظ کنه 💛😇 البته فک کنم یه دونه گل دخمل دارین 🙈 خاطرم نیست 

سلام نیکاد جونم این چند روز گوشیم خراب بود نمیتونستم بیام حال دلم توپه در حال پیاده روی دکتر گفت دوم ...

الهی شکر مامان قوی💪 خداروشکر خوبی قشنگم کارخوبی میکنی پیاده روی عالیه انشاالله تو این راه به زودی نتیجه بگیری و‌گل پسرت بیاد بغلت منم خوبم بد نیستم فعلا انتطار میکشم علایمی هم ندارم تا ببینم خدا چی میخواد

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
خانما توی یه جمعی بودم داشتن میگفتن فلانی بچشو کاشته واز اینجور حرفا مث حالتی که مسخره میکنن یجوری ش ...

عزیزم قرار نیست به کسی بگی ،مخفیانه انجام بده ،متاسفانه ای وی اف هنوز جا افتاده نیست و همه تا اون حد سواد ندارن بفهمن‌ ای وی اف چیه و هر چقدرم بخوای توضیح بدی بی فایده است 

متاسفم برای آدمایی که تو زمینه ای که سوادشو‌ ندارن و‌ نمیدونن چیه نظر میدن‌

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش