2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
من ی نون نخوردن ی تو پریودی خودتو نشستن سختمه وگرنه هرچی ک بگه باید بخوری رو میخورم من دمنوش زیاد م ...

تو پریودی خودمو نشستنو که اصلا نمیتونم،ولی اون تاپیک نوشته بود دکتر دارو داده که دو سه ماه پریود نشه تو اون تایم رژیم گرفته و هر روز دراز و نشست رفته،دکتر منم گفت برای سرکوب کیستت باید دارو بدم دو سه ماه پریود نشی،میخوام تموم سعیمو بکنم همون موقع رژیم بگیرم خدا کنه بتونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من حالم خوب بود یهو بدون هیچ مقدمه ای بالا آوردم الآنم دل درد پریودی گرفتم شکمم درد می‌کنه هی ...

سلام عزیزم 

خوبی حالت بهتره ؟

حتمن بخاطر فشاری که بهت اومده اینجوری شدی 

الاهی زودتر خوب بشی 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
سلام عزیزم  خوبی حالت بهتره ؟ حتمن بخاطر فشاری که بهت اومده اینجوری شدی  الاهی زودتر خو ...

سلام عزیزم اره بهتر شدم ولی خیلی معدم بهم ریخته همش حالم بده 

دلم نمیخاد به زبون بیارم ولی میشه دورازجون اتفاقی افتاده باشه من با دارو جلوشو گرفته باشم 

همش حالت تهوع دارم و معده درد میشم

سلام عزیزم اره بهتر شدم ولی خیلی معدم بهم ریخته همش حالم بده  دلم نمیخاد به زبون بیارم ولی میش ...

بنظرم عوارض داروهاس.من سر بارداری قبللم‌کلا اینجوری بود بدجور بالا می اوردم.معده امم که نگم داغون بود انگا توش اتیش روشن بود

سلام عزیزم اره بهتر شدم ولی خیلی معدم بهم ریخته همش حالم بده  دلم نمیخاد به زبون بیارم ولی میش ...

دختر این فکرا نکن منم همش همین فکر میکردم الان که لکع بینی تموم شده و استر ادیول کم کردم فردا یکی میشه

شیاف و آمپول دوباره از ۸یاعت کردم ۱۲ 

یکم دلم آروم گرفته.قل دومی حس میکنم هست اما اولی ضعیفه اصلا حسش نمیکنم 🥹

دختر این فکرا نک

نمیدونم اینقد تهوع داشتن بالا آوردن معده درد شدن طبیعی واقعا اینکه نتونی هیچی بخوری 

از صبح سه لقمه نون پنیر گردو به زور خوردم معدم انگار گاو خوردم همش دل پیچه میگیرم شکمم کار داده از یبوست هم فک نکنم باشه 

طبیعی باشه همش مهم نیست تحمل میکنم 

دختر این فکرا نکن منم همش همین فکر میکردم الان که لکع بینی تموم شده و استر ادیول کم کردم فردا یکی می ...

خداروشکر ک لکه بینی قطع شده ان شاالله جفتشون سالم و سلامت میان بغلت 

منم یهو فکرا احمقانه میاد تو ذهنم  ان شاالله هیچی نیست و تا آخرش خیر باشه برا هممون

بنظرم عوارض داروهاس.من سر بارداری قبللم‌کلا اینجوری بود بدجور بالا می اوردم.معده امم که نگم داغون بو ...

اره من ضعف میکنم نمیتونم بخورم میخورم بالا میارم دل پیچه میگیرم سر دلم میسوزه یه وضع داغون 

همش به شوهرم میگم این حالتا طبیعی نکنه خطرناک باشه ما ندونیم

نمیدونم اینقد تهوع داشتن بالا آوردن معده درد شدن طبیعی واقعا اینکه نتونی هیچی بخوری  از صبح سه ...

این تا اخرای هفته ی هشت داری کم کم شدتش کم میشه

منم تهوع داشتم ی لیمو پوست گرفتم خوردم الاه انگاری لیموعه درسته قورت دادم سر دلم گرفته 

این تا اخرای هفته ی هشت داری کم کم شدتش کم میشه منم تهوع داشتم ی لیمو پوست گرفتم خوردم الاه انگاری ...

توکل به خدا اخرا هفته دیگه میرم یه سونو بیرون  بعدم میرم دکتر ان شاالله همه چی خوبه🤲

عزیزانی که باردارین

درحدپیشنهادهست

یه وقت جسارت نشه

میدونم دلتون طاقت نمیاره

اما تاتثبیت شدن حال دوتادوست باردارمون کمتربیایدسایت

به نینیامون استرس ندید😧

خدایابه امیدخودت🌺