2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست
من تجربه ای از مام ندارمو نمیتونم نظر بدم ولی برایه من ابن سینا خراب نکردن حالا شاید اینم فقط برایه ...

جنین شناس ابن سینا رو خیلی ها تعریف میکنن مخصوصا اونایی که قبلش جای دیگه رفتن و جنین خوب براشون تشکیل نشده بعد اومدن اینجا کلی تفاوت توکیفیت جنین دیدن

من یه بار باهاشون صحبت کردم مشخص یه دکتر با تجربه هستن.بادقت و حوصله هر چیزی رو برای آدم توضیح میدن.

شماتعیین جنسیت داری؟

من برای تعیین جنسیت با رژیم غذایی داشتم اقدام میکردم که خب نشد چون خودم مشکل داشتم باردار نمیشدم

بعد رفتیم پیش یه دکتر برای آی وی اف که ایشون گفتن وقتی کبد همسرت چرب هست yکمی داره جه طبیعی چه آی وی اف احتمال پسر شدن کم میشه.اول باید شوهرت درمان بشه بعد وگرنه جنین پسر کمی تشکیل میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من تجربه هیچ کدومو ندارم اما میدونم که قطعا این جریان ربط به دستگاه ها و تجهیزات و همینطور مها ...

دقیقا

ایناتیمن وهوای همودارن

ازمرکزمام پرسیدم گفتن قبول نمیکنن ازمرکزدیگه

باید مال مرکزخودشون باشه

پیشنهاددادن همونجاانجام بدم اگه نشدبرم مام

که اونم روزازنوروزی ازنو

خدایابه امیدخودت🌺
خیلی ناراحت شدم منم یه بار این بلا سرم اومد همه ی تخمکامو نابود کردن بعد گفتن مشکل دارید ولی شکر خدا ...

نه گلم

تعجبم ازاینه که تمام آزمایشات همسرم سالم بود وحتی قبلش مرکزمام به جزویتامین D3هیچی بهش ندادن

که اونم استفاده گرفت

بهمنم گفتن ازمایشاتش اوکیه

خدایابه امیدخودت🌺
من خیلی دوست دارم انجام بدم ولی واقعا رژیم سختیه،نون نخوردن خیلی سخته☹️

من ی نون نخوردن ی تو پریودی خودتو نشستن سختمه

وگرنه هرچی ک بگه باید بخوری رو میخورم من دمنوش زیاد میخورم مزه بد میده ولی چون میدونم برای کیست خوبه میخورم

من تجربه ای از مام ندارمو نمیتونم نظر بدم ولی برایه من ابن سینا خراب نکردن حالا شاید اینم فقط برایه ... : /discussion/topic/164194/%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%ac%da%a9%d8%b4%d9%86-icsi-%d8%b3%d8%a7%d9%84-94?postId=297335479

شماازروندکارابن سیناراضی هستی؟

جاهای دیگه اول تعیین جنسیت نمیکنن میگن کیفیتش میادپایین

فقط ابن سینااول تعیین میکنه

البته برامن فرقی نکردبه هرحال ۸تاش ازبین رفت

خدایابه امیدخودت🌺
همه اش میام سر میزنم بلکه خبر مثبتی ببینم.‌هپی جان ای کاش اوضاعت بهتر شده باشه و در حال استراحت باشی ...

منم به هوای این دوتادوست هی میام سرمیزنم خبری شدمنم تگ کنید🙏

خدایابه امیدخودت🌺
من از خودم نگفتم که  یه پزشک اینو گفت اسپرم رو بیضه میسازه ولی کروموزم رو کبد

کبد وطیفه پاکسازی بدنو داره. طبیعتا وقتی کبد خوب کار نکنه سموم تو بدن خوب دفع نمیشه.احتمالا اون سموم رو اسپرم اثر میزارن و خوب اسپرم حاوی کروموزوم وای صعیفتر و تاثیرپدیر تره. حتما واسه همون این حرفو زده. 

نه نیومد خیر ندیده کثافتا انقد دست دست کردن حالا میگن بیا کامل باز شد دیگه

خیر ندیده ها چقدر ریلکس و راحت پدیرفتن و اقدامی نکردن. به خدا اگه یک ماما سنتی بود با ماساژ دستش میفرستاد بالا یک کاری میکرد. لعنت به این تعطیلی

خیر ندیده ها چقدر ریلکس و راحت پدیرفتن و اقدامی نکردن. به خدا اگه یک ماما سنتی بود با ماساژ دستش میف ...

کاش الان یه ماما پیدا میکردم گلاب ب روت تو ازمایش ادارارام تیکه گوشته 😔🥺😭