2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه جنین شناس ماهر نباشه بله و خیلی راحتم میگن مشکل داشته یا ضعیف بوده به نظرم همش دروغه کار خودشونو ...

دقیقا

مثل بلایی که سر۸تاجنین باکیفیت من اوردن😥

خدایابه امیدخودت🌺

هپی جان 

سحر جان

تو این روز جمعه با صاحب زمان درد و دل کردم ازشون خواستم نیم نگاهی بهتون داشته باشن.

این که گفتن بالای ۲۴ هفته و ... من به این راصی نیستم. چی میشه بچه ها برن بالا و زیر سی هفته خبری ازشون نباشه. چی میشه این بچه ها بدون مشکل بیان

بچه ها شماجای من باشید جنین هاتونو میبرید مام یاابن سینا؟جنین شناس کدوم بهتره؟

عزیزم من تجربه هیچ کدومو ندارم اما میدونم که قطعا این جریان ربط به دستگاه ها و تجهیزات و همینطور مهارت اون شخص داره. مثلا قدیمها که من پانگچر کردم میگفتن جنین شناسی که با دکتر اقصی کتر میکنه تت  بیمارستان مهر به نام خانم دکتر باجلان کارش خیلی عالیه.اما اینکه اونجا تعیین جنسیت دارن یا نه را نمیدونم و اینکه اصلا هنوز اونجا هست یا نیست را هم نمیدونم. من فکر میکنم یک تحقیق اساسی کن راجع به این قضیه و قطعا تو مرکز خودت بر علیه جنین شناسشون حرف نمیزنن. ولی خوب یادمه یکی دیگه از خانمها راجع به تعیین جنسیت حرف میزد میگفت بدون مشکل بودن اما چند تا جنینشون مشکلات کروموزومی داشتن. یعنی اینم دور از ذهن نیست.اون خانن دونر درسته دوتا بچه سالم داشته اما دلیل نمیشه، چون جنین های با مشکل حاد کروموزومی لانه گزینیشون با خطا مواجه میشه و طرف اصلا نمیفهمه جریان چی بود

دقیقا مثل بلایی که سر۸تاجنین باکیفیت من اوردن😥

خیلی ناراحت شدم منم یه بار این بلا سرم اومد همه ی تخمکامو نابود کردن بعد گفتن مشکل دارید ولی شکر خدا تو ابن سینا اصلا جنینام خراب نشدن یکیش فقط گفت معلوم نشده اونم ازسه تا جنینم یا پسر بودن یا دختر شوهرت مشکل داشت شاید از اونم باشه جنینت ضعیف باشه 

اگه مشکل داشته تقویتی چی خوردو چند ماه 

خدا به دل این دو عزیز رحم کنه الاهی 

منم براشون ذکر صلوات ویا الله یامحمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی رو گفتم 

الاهی الاهی الاهی که با خبر خوش بیاین بحق آقا و مولامون صاحب الزمان 🙏🙏

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
بچه ها شماجای من باشید جنین هاتونو میبرید مام یاابن سینا؟جنین شناس کدوم بهتره؟

من تجربه ای از مام ندارمو نمیتونم نظر بدم ولی برایه من ابن سینا خراب نکردن حالا شاید اینم فقط برایه من بوده شاید خدایی نکرده برایه شما یا کسانه دیگه رو خراب کرده باشن