2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست
ممنونم شیوا جان ان شاالله اینا رو گفتی رعایت میکنم😍😘😗 این دوران رو به سلامتی بگذرونی و به خیر ...

❤️❤️❤️

عزیزم دورت بگردم گفتی نی نی هات😍

هنوز مشخص نشده چندتاست امید به خدا هرچی خودش برام صلاح بدونه🤲

ممنونم توهم همینطور عزیزدلم از الان به بعد تو خوراکت رعایت کن و ورزشتم شروع کن انشاءلله که انتقالت با موفقیت انجام بشه و بیای اینجا بهمون خبر خوش بدی

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
شما فولیکولت کم بود؟ من فولیکولام کمه همونم نامنظم رشد کرده☹️ چه تجربه جالبی داشتی،خیلی دوست داشتم م ...

آره نفس هم کم بود و هم نامنظم رشد میکرد میخوای به روند درمانت کمک کنی ورزش مثل پیاده روی و تغذیه مناسب هم داشته باش

تجربه برای آدمایی که استرس دارن همچین خوبم نیست تا حالا بی حس نشده بودم دکترم داشت محل تزریق مواد بی حسیو روی کمرم پیدا میکرد پاها صاف کمر راست فک کنم سربالا

بعد ده دوازده نفر بالا سرت همه چیو متوجه میشی ضربان قلب ، فشارت که هر چند دقیقه گرفته میشد صحبتاشون وسیله هایی که پزشک برای عمل لازم داره چون زیاد فولیکول نداشتم کل عملم شیش هفت دقیقه بیشتر طول نکشید 

در هرصورت بی حسی بازم متوجه نمیشی دکتر چیکار میکنه روتم یه ملافه انداختن چیزی نمیبینی تجربه خاصی نداشت

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

❤️❤️❤️ عزیزم دورت بگردم گفتی نی نی هات😍 هنوز مشخص نشده چندتاست امید به خدا هرچی خودش برام صلاح بد ...

عزیزمی 😘😗😍

ان شاالله با دعای شما منم مثبت بشم😍😘

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
قدمی ها میگن اگر تمایل به ترشی باشه پسر اگر به شیرینی باشه دختر تو نت سرچ کن با ادرار و جوش شیرین م ...

آره عزیزم ولی ممکن ویارم تغییر کنه مثلا آبجیم اوایل بارداریش دنبال شوری و ترشی بود بعد یه مدت کلا رفت سمت شیرینی جات و بچش دختر شد

دلمم میخواد اما هنوز برای سونو قلب نرفتم دوست دارم اول از این بابت نگرانیم برطرف بشه برام دعا کنید 🙏

آره نفس هم کم بود و هم نامنظم رشد میکرد میخوای به روند درمانت کمک کنی ورزش مثل پیاده روی و تغذیه منا ...

چند تا تخمک کشیدن با اون فولیکولای کم و نامنظم؟ چند تاش جنین شد؟ 

وای الان که تعریف کردی اصلا دلم نخواست تجربه کنم😅 منم خیلی استرس دارم این شرایط واقعا استرس زاس😬 بیهوشی خیلی خوبه چشماتو میبندی باز میکنی همه چی تموم شده،ولی من سری پیش بعد از بیهوشی حالم بد شد،سرگیجه داشتمو حالم بهم خورد امیدوارم ایندفعه متفاوت از دفعه قبل باشه،البته یه بار بعد از پانکچر هیسترو شدم بیهوشی اون اذیتم نکرد بعدش خوب بودم

منم به نیتش ۵۶۰ تاصلوات فرستادم اگر قابل باشم حمد هم خوندم ولی نشمردم.درطول انحام کارام حمد هم خوند ... : /discussion/topic/164194/%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%ac%da%a9%d8%b4%d9%86-icsi-%d8%b3%d8%a7%d9%84-94?postId=297305689

ممنونتم عزیزم شرمندم کردید انشالله نی نی دار شدنو تولد بچهاتون 🙏🙏

بچه‌ها دوستان تورا خدا هرکه اینحا سر میزنه پست منو میبینه از ته دلش هپی ودخترش دعاکنه هنوز درد خونریزیش هست امیدوارم به این شفق صبح جمعه به حق صاحب الزمان خدا هر دوشون نجات بده 🤲🤲🤲🤲🤲

بچه‌ها دوستان تورا خدا هرکه اینحا سر میزنه پست منو میبینه از ته دلش هپی ودخترش دعاکنه هنوز درد خونری ...

انشاءالله به حق صاحب الزمان خدا خودش کمک کنه 🙏 🙏 🙏 🙏 

خدایا خودت حافظ و نگهدار این مادر ودختر باش

خدایا شکرت
عزیزم موقع بررسی ژنتیک جنین ها و سلامت شون ، ممکنه جنین از بین بره؟ من فقط ۴ تا دارم میخوام بررسی بش ...

اگه جنین شناس ماهر نباشه بله و خیلی راحتم میگن مشکل داشته یا ضعیف بوده به نظرم همش دروغه کار خودشونو لاپوشونی میکنن

سلام خوبی منو یادت میاد انتقال دومت فک کنم باهم بودیم .شما دوباره پانکچر کردی؟چه کاراکردی قبلش چندتا ...

سلام عزیزم شرمنده من حافظم کمه نام کاربری هارو یادم میره والله جان ودلم برات بگه انتقال ۴هم این ماه منفی شدم بازم ۵تا دیگه جنین دارم برایه بار اخر میخوام شانسمو امتحان کنم

ای وای چه روز بدی بود امروز همه اش خبر بد. خیلی براتون ناراحت شدم سارای جان. اگه دیگه مرکزت به دلت ن ...

دکترمودوست دارم اماجنین شناسودیدم یه دخترجوون بی خیال

حالا نمیدونم کدوم مرکز جنین شناساش خوبن که جنین هامو ببرم

خدایابه امیدخودت🌺