2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
چرا ب خاطر همین دکتر نکبتم اومدم اینجا اما دولتیه زنگ نمیزنن محل نمیدن 

الهی بگردم ، ببین عزیزم توی اسنپ یا دکتر ساینا اسم دکترتو بزن ببین هست ؟ اگه باشه خودت زنگ میزنی بهش میگی شرایطو ایشاله باشه ، بیمارستان دولتی فقط باید پول بدی بهشون کار میکنن برات . پرستارتو صدا کن بگو کار منو راه بنداز جبران میکنم برات 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا سرکلاژ نمیکنن؟هیچ برگه ای امضا نکن بگو اگه خدایی نکرده اتفاقی بیفته واسه بچم ازتون شکایت میکنم،ک ...

امضاگرفتن دیگه کاش نکرده بودم از ظهر ترسوندنم گفتن   میگردونه همینجا بی فایدس و خونریزیت زیاده داری زایمان میکنی 😭😭😭ظهر ترسوندنم گفتن بری تو را میزای 

چرا ب خاطر همین دکتر نکبتم اومدم اینجا اما دولتیه زنگ نمیزنن محل نمیدن 

عزیزم ارامش خودت رو حفظ کن ، از خدای بزرگ‌ میخوام دخترت رو برات حفظ کنه ، الهه جان راست میگن از تخت پایین نیا مجبورشون کن تماس بگیرن با پزشکت ، به نیت سلامتی تو دلیت هفت مرتبه حمد و سوره حدید رو خوندم ، یا رب العالمین نظر کن 🙏🏻🤲🏻

سوندوصل کرد در اورد لگنم نمیزارن کثافتا الان مامانمو فرستادم بیاره

عزیزم خیلی ناراحت شدم برات انشاءالله خدا برات معجزه کنه و دخترتو برات نگهداره

خیلی خیلی از کار دکترت عصبانی شدم کاش همون اول که طول سرویکیت پایین اومد برات سرکلاژ یا پساری میذاشت

ببخشید تو این وضعیت اینو گفتم 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
نمیارن میگن پاشو برو دسشویی اصلا محل نمیدن مثل چی خونریزی دارم میگن بچه اومده تو واژن هیچ کار نمیشه ...

کدوم بیمارستان رفتی؟

چقدر پست هستن 

به شکهرت بگو سریع بره غربتی بازی کنه و دادو بیداد

اونوقت ببین چطور بهت میرسن از ترسشون

عزیزم خیلی ناراحت شدم برات انشاءالله خدا برات معجزه کنه و دخترتو برات نگهداره خیلی خیلی از کار دکتر ...

خیرنبینه ۳۵بود گفت خوبه اگه اومد پاین تر میزاریم الهی خیر نبینه فقط