2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048187 بازدید | 684647 پست
این کیستا  واسه چی تشکیل میشه؟ من قبلا هیچ مشکلی نداشتم ولی الان پی سی یو شدم از دکتر پرسیدم ...

کیست آندومتریوز که خون برگشته به رحمه،معلوم نیست چه جوری به وجود میاد،یه جا خوندم وقتی سیستم ایمنی بدن میاد پایین این کیست به وجود میاد،خیلی کیست بدیم هست،پریودامون با درد شدیده،پانکچرامون با تخمک کمه،کیستش با عمل از بین میره ولی باز احتمال برگشتش هست،بعد از عمل ذخیره تخمدان کم میشه☹️ فقط میتونم بگم کیست افتضاحیه😒

به نظرم این دفعه همون جنین سه روزه بذار،یه بارم اینجوری امتحان کن،شاید هر دفعه تا بلاست شدن اتفاقی م ...

حالا برم ببینم چی میگه بهم

اینبار واقعا فکر میکردم مثبت میشم🥲 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر وضعت شما بهتر از منه من اندو زده دوتا تخمدان هامو چسبونده بهم ایشاا..  با قرص برات ح ...

انشاالله شما هم مشکلت حل بشه،کیست من بعد از داروهای پانکچر از ۵ سانت شده ۷ سانت نمیدونم با دارو کوچیک میشه یا نه،یه تاپیک پیدا کردم نوشته بود کیست آندومتریوز ۸ سانتی داشته دکتر بهش قرص داده بود سه ماه پریود نشه همزمان رژیم فاقد گلوتن گرفته بود یعنی هرچی که آرد گندم و جو وغلات و اینچیزا رو داشته نخورده میگفت کیستم از بین رفت

وای چه اتفاقای عجیبی واسه تو میفته😂 مگه قبل از پانکچرم هایپر میشیم؟😨 چه کیستی داشتی؟ اندمتریوز؟

نه عزیزم منظورم بهم گفت تخمک هات زیاده هایپر شدی 

اینو گفت ولی درد خاصی نداشتم قبلش

والا راجب کیست فرصت نشد بپرسم انقد هول کرده بودم ک

اسم بدون بیهوشی وحشت انداخته بود تو جونم

نمیدونم کیست چی بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

تورا خدا توخیلی مواظب باش الهه. همش بخواب تا دخترمون بیاد بالا.دوست اسفهانی مون هم دچارکوتاهی سرویک ...

سلام فدات الان دیدیم اره طفلک ایشاله بستریش کنن و به خیر بگذره من به خدا من همش تو تختم ایشاله خدا خودش رحم کنه به هممون 

کیست آندومتریوز که خون برگشته به رحمه،معلوم نیست چه جوری به وجود میاد،یه جا خوندم وقتی سیستم ایمنی ب ...

😐😐

من سیستم ایمنی بدنم ضعیفه 🤦🏼‍♀️

درد قائدگی هم دارم گاهی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نگران نباش عزیزم منم یه سری همینطوری بودم به آخر سال هم میخوردم تا اینکه آمپول زدمو به یه حدی رسید ک ...

شما فولیکولت کم بود؟ من فولیکولام کمه همونم نامنظم رشد کرده☹️ چه تجربه جالبی داشتی،خیلی دوست داشتم مراحل تخمک کشی رو میدیدم😅

😐😐 من سیستم ایمنی بدنم ضعیفه 🤦🏼‍♀️ درد قائدگی هم دارم گاهی

نه اگر این کیستو داشتی دکترت بهت میگفت،درد پریودی ما گاهی نیست همیشگیه😅 جوری که از درد به خودم میپیچم و فقط با ژلوفن دردش ساکت میشه،دردش تا روز پنجم پریودی هست 

عزیییزم،درکت میکنم،انشاالله که ایندفعه حتما میشه،چند ماه به خودت استراحت دادی؟یعنی از کی باز میری دن ...

دومین انتقالم دی ماه بود 

اخریش خرداد

دیگه ۳ ماه از منفی شدنم بگذره میرم دنبالش برای این ۳ تا جنین

بعدش بیخیال میشم دنبال پانچر مجدد نمیرم

چون واقعا شرایطش رو نداریم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شما میخوایین تعیین جنسیت کنین؟من راستش اصلا هیچی تو ذهنم نمیمونه نمیدونم چرا اینجوری شدم الان تو همی ...

بله عزیزم. ولی فلا دو دلم. عروس خاله ام رفته رژیم پیش ی دکتر ماهر تو شهرمون و جواب گرفته .نمیدونم برم رژیم یا ای وی اف. اخه ای وی اف عوارض داره خودشم معلوم نیست بار چندم بگیره. هزینه هنگفت میکنی بار اول برگشت بخوری و ادامه ندی هزینه ات ب باد رفته   شوهرم بچه نمیخواد و براش پسر داشتن اصلا مهم نیست. نمیدونم چی مصلحت خدا چی هست

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘
نه اگر این کیستو داشتی دکترت بهت میگفت،درد پریودی ما گاهی نیست همیشگیه😅 جوری که از درد به خودم میپی ...

اها نه 😑

اینطوری نیستم

مثلا شاید ۲ روز اول درد شدید داشته باشم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کلا ۳ تا دیگه مونده انجام میدن؟ آزمایش یا ازمتیش؟  متوجه نشدم عزیز ای جانم انشالله خوش خبر ...

گلم منظورم ازمایش بود تایپی اشتباه شد همین جنینات و هم بپرس ببین میتونن بررسی کنن؟