2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
اکتوژست ایرانی نیست انحصارش دست ایران اسپانیایی 

آها چون شوهرم گفت  دکتر داروخانه گفته تو کرج شرکتش

انوکسا هم چهارتا آزاد گرفته برام ۳۹۵ شده بیمه قبول نکرده گفته برا چهار روز دیگه داری چهار روز دیگه باید بره ان شاالله بیمه قبول کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه مهتاب جان گفته بود پسیاری بزاره که نمیدونم چطور شد نزاشت 

شاید گذاشته ولی مناسب نبوده🥺

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام گلم خوبی ؟ چه نشونه ای ؟ خیره ایشاله 

سلام عزیزم ساعت جفت الهه جان من از روزیکه نوبت دکتر گرفتم برای این انتقال به طور عجیبی عدد های جفت فقط رو صحفه ساعت میبینم.

از ازمایش دیگه ندیدم از روز سونو که ناامیذیم زیاد شده دوباره تکرار میشه

مخصوصا روزا یا ساعتایکه انرژی منفی دارم 

شکر خوبم ان شاالله دو هفته دیگه قلبشون هم میتپه 😍

ایشالا🥰دو هفته دیگه برا قلب گفتن یا ساک بارداری به نظرتون؟من اخرین پریودم ۳خرداد بود،انتقال هم ۱۶خرداد

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
ایشالا🥰دو هفته دیگه برا قلب گفتن یا ساک بارداری به نظرتون؟من اخرین پریودم ۳خرداد بود،انتقال هم ۱۶خر ...

برا بعضی ها ساک دیده میشه برا بعضی ها قلب هم تشکیل میشه ان شاالله برا شما ساک و جنین و قلبش همه چی دیده بشه🤲

چرا عزیز دلم  من جنبن هام عجیب غریبه😂 موقع پانچر که جنین تشکیل شد بهم گفتن گربد ۱۰ تاش آ و ...

به نظرم این دفعه همون جنین سه روزه بذار،یه بارم اینجوری امتحان کن،شاید هر دفعه تا بلاست شدن اتفاقی میفته واسشون،ایندفعه قبول نکن بذار همون سه روزه با کیفیت اولیه باشن،انشاالله که ایندفعه میگیره .

اگه آزمایشارو دادی که مشکلی بود مشخص میشد،به نظرم اگر مشکلی باشه تو فرآیند بلاست و کامپکت شدنه،ایندفعه جنین سه روزه رو امتحان کن

من دقیقا یه هفته قبل پانچر ، رفتم سنو برای برسی تخمک ها دکتر منو اورژانسی فرستاد اتاق عمل گفت چنتا ...

وای چه اتفاقای عجیبی واسه تو میفته😂 مگه قبل از پانکچرم هایپر میشیم؟😨 چه کیستی داشتی؟ اندمتریوز؟