2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048183 بازدید | 684647 پست
اومدم سونو افتادم خونریزی دهنه رحم بازه طول سرویکس۲۴دلم درد میکنه 😭😭😭تورو خدا دعام کنید مثل پریود ...

فدات شم برو بیمارستانی که دکتر خودت اونجا زایمان میکنه بلوک زایمانش بگو من مریض دکتر فلانی هستم ، خودشون به دکترت زنگ میزنن میاد . ببین اگه توی اپلیکیشنای ویزیت انلاین دکترت هست خودتم زنگ بزن بگو من دارم‌میرم فلان بیمارستان . ایشاله چیزی نیست حمد میخونم برات 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم آخه دیروز توی پنج هفته بودم رفتم ابن سینا سونو انجام داد گفت ساک تشکیل شده ده روز دیگه بیا دو ...

سلام عزیزم

مبارک باشه

اون کیست ها مشکل خاصی نداره نگران نباش

فقط زیاد خم و راست نشو 

حرکت ناگهانی نداشته باش

چیز سنگین بلند نکن

هر روز یه قاچ به نیم پز برای اون کیستها و هم برای جنین خوبه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
بچه ها من دیشب رفتم بیرون دستشوییم گرفت تا بیام خونه خودمو نگه داشتم از اون موقع روی دلم سمت راست نا ...

سلام عزیزم خوبی والله من وقتی زیادی اداره نگه میداشتم بعداز سرویس  درد عجیبی داشتم ولی شما بارداری نمیدونم 

سلام عزیزم حالت خوبه؟

سلام عزیز دلم،قربونن مهربونم،شما چطورین؟خداروشکر خوبم،دیگه منتظرم دو هفته دیگه برم سونو ایشالا

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
اره انتقال داشتم کنسل شد قطع کنم ببینم کی میشم روزازنو روزی ازنو😁

جون دلم 😍 افرین به این روحیه

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره 🫶😘

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ااره منم مراکز دولتی دیدم نتیجه گرفتن رفتی اونجا هم بگو حتما جنیناتو ازمتیش کنن گلم من روز 8 انتقالم ...

کلا ۳ تا دیگه مونده انجام میدن؟ آزمایش یا ازمتیش؟ 

متوجه نشدم عزیز

ای جانم انشالله خوش خبرترینی😍🫀

والا بخدا به علایم نیست

بدن دیگه عادت کرده به این همه هورمون

مثل معتاد ها که اولش از مصرف مواد لذت میبرن ولی بعدش نه چون بدن عادت میکنه :)

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️