2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048149 بازدید | 684646 پست
ایشالا مثبتی قربونت برم،منم همش دنبال علائم بودم اما نداشتم،فقط روز ۱۴و۱۵ انتقال کف پام سرد شد یه یه ...

مرسی گلم دعام کن ابجی خیلی محتاجم از حال من تو میفهمی دعا چیا خوندی ؟

عزیزم چش شده؟ چرا بستری شده؟

انقباض زایمان گرفت. سرکلاژش پاره شد. دیروز گفت دو روزه بستری ام و قراره پساری بذاره. دیگه از دیروز خبری ازش نیست

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی گلم دعام کن ابجی خیلی محتاجم از حال من تو میفهمی دعا چیا خوندی ؟

حتما دعات میکنم،من اگه خدا قبول کنه ختم قران برداشتم،ذکر امام جواد رو گفتم،صلوات حضرت فاطمه و یه روز که خیلی بی قرار بودمو ناراحت زیارت علقمه رو خوندم و آروم شد دلم،خیلی شکر گزاری انجام دادم 

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
خوبن مرسی عزیزم . اره مال منم همینجوریه  اره آزمایش قند دادم نرمال بود . شما انجام دادین؟

خب خدا رو شکر.

نه چون فقط ماهی یکبار برای دکترم میرم بیرون گذاشتم ۴شنبه هفته بعد سونو و قند رو با هم بدم

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام دوستان  من دو شب هست که بیمارستان بستری شدم بخاطر درد شدید  برام دعا کنید کوچولوهام ...

انشاءلله که اتفاقی نمیفته عزیزدلم نگران نباش الان تحت نظرشونی چشم حتما هممون دسته جمعی برات دعا میکنیم تو فقط غصه نخور و توکل کن خدا نگه دار بچه هات باشه

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
خب ایرانی دیرتر تاثیر میزاره قبلا استفاده کردم سر بارداری ها قبلم الآنم ک خارجی پیدا نمیشه کلا

به خاطره همین میگم وقتی پیدا نمیشه به خودت دردسر نده عزیزم همون ایرانی هم خوبه

به نظرم از لحاظ اندازه یکم باهم متفاوتن فک نمیکنم فرق چندانی باهم داشته باشن البته اینو همسایمون که استفاده کرده میگه

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
قربون محبتت ؛خدا خیرت بده😘😗😍 نمیدونستم فکر میکردم شوری ورم رو بیشتر میکنه؛ جرات نداشتم شوری بخور ...

نه عزیزم اینطور نیست ولی در کنار چیزای شور بازم باید مایعات بدنت تامین بشه روزی چند لیوان آب بخور که یوقت یبوست نشی

کافئین یا چای اصلا نخور تا موقع پریودیت رعایت کن بعد که پریود بشی دیگه ورمات از بین میره

قربونت شیوا جون،دعا کن واسم همه چیز عالی پیش بره 

حتما عزیزم انشاءلله که مرحله به مرحله رو به خوبی پیش میری از این به بعد دیگه همه چی دست خودته که چطوری از خودت مراقبت کنی ماهم برات دعا میکنیم😘

کتاب معجزه شکر گزاری رو دانلود کن،صوتیش هم هست،خودش مرحله مرحله داره

مرسی عزیزم که با حوصله جواب دادی انشالا تا آخر بارداریت همه چی عالی میشه نی نی نازتو بغل میگیری 

به خاطره همین میگم وقتی پیدا نمیشه به خودت دردسر نده عزیزم همون ایرانی هم خوبه به نظرم از لحاظ اندا ...

اره الان به همین اکتوژست راضی شدم دیگه 

شما شیاف نمیزاری 

راستی شما هم گاهی زیر دلتون قسمت تخمدان ها تیر می‌کشه یا حس نبض دارین زیر دلتون؟

حتما عزیزم انشاءلله که مرحله به مرحله رو به خوبی پیش میری از این به بعد دیگه همه چی دست خودته که چطو ...

قربونت عزیزم،ایشالا برای شما هم عالی پیش بره خواهری😘🥰😍

مرسی عزیزم که با حوصله جواب دادی انشالا تا آخر بارداریت همه چی عالی میشه نی نی نازتو بغل میگیری  ...

خواهش میکنم دوسی،الهی خدا دلتو شاد کنه بزودی زود😘🥰🤗😍