2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048184 بازدید | 684647 پست
قربون محبتت ؛خدا خیرت بده😘😗😍 نمیدونستم فکر میکردم شوری ورم رو بیشتر میکنه؛ جرات نداشتم شوری بخور ...

مگه ورمت هنوز خوب نشده؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
بخدا نه روحیه مارو میدونن و درک میکنن نه درد من بیشتر روحی خرابم خیلی خیلیییییییی نمیدونم استراحتم ...

کتاب معجزه شکر گزاری روبخون،معجزه میکنه عمل کن بهش،صوتیش هم میتونی گوش کنی،هر روز صبح بگو خدایا ممنون بابت خبرهای خوبی که امروز میشنوم😍

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم حالت چطوره خوبی ؟انتقال اولت بود ؟از روز اول علابم نداشتی؟

قربونت خواهر خوبم،دوم،علائم فقط گاهی زیر دلم تیرمیکشید و کف پام چند روزی یخ شده بود خیلی هم نه مثلا یه ساعت در روز کف پام یخ میکرد،شما هم انتقال دادی عزیزم؟

سلام فیروزه جان، نیستی، کم پیدایی. دخترای ما خوبن الحمدالله، دخترای شما خوبن؟ آره عزیز، نه تنها شب ...

خوبن مرسی عزیزم . اره مال منم همینجوریه 

اره آزمایش قند دادم نرمال بود . شما انجام دادین؟

یه هفته به انتقال گرمی روقطع کردید؟چرا؟

من ترسیدم اثر گرمی تو رحمم بمونه،گفتم دیگه زیادی نخورم،اخه خیلی گرمی میخوردم

اومدم سونو افتادم خونریزی دهنه رحم بازه طول سرویکس۲۴دلم درد میکنه 😭😭😭تورو خدا دعام کنید مثل پریود ...

برات قران میخونم عزیزم

قربونت خواهر خوبم،دوم،علائم فقط گاهی زیر دلم تیرمیکشید و کف پام چند روزی یخ شده بود خیلی هم نه مثلا ...

فدات عزیزم به سلامتی بله روز 8 انتقالم اصلا علائم ندارم دیروز یکم کمردرد داستم که استراحت کردم خوب شد آخه چرا آدم هیچی خس نمیکنه حتما منفی 😢

بچه ها من دیشب رفتم بیرون دستشوییم گرفت تا بیام خونه خودمو نگه داشتم از اون موقع روی دلم سمت راست نا ...

نه نیازی نیست منم همینجوری میشم هروقت خودمو نگه میدارم نمیرم درد میگیره هم یک هم دو😂 ولی کار اشتباهیه دیگه نگه ندار 

من که زیاد هم دستشوییم میگیره برا همون نمیتونم بیرون برم هم پامو میدارم بیرون حس میکنم مثانم میخاد بترکه بخاطر همین مشکلم یکسره خونم 

پس احتمالا بچتون پسر

مگه به این زودی مشخص میشه ممکن تا ماه های بعد مزاجم عوض بشه 

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
حضرت زهرا جوابمو داد،مثبت شدم،دارم میرم حرم شاهچراغ دعاگوی همتون هستم

مبارکت باشه عزیزدلم😍😍😍

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
فدات عزیزم به سلامتی بله روز 8 انتقالم اصلا علائم ندارم دیروز یکم کمردرد داستم که استراحت کردم خوب ش ...

ایشالا مثبتی قربونت برم،منم همش دنبال علائم بودم اما نداشتم،فقط روز ۱۴و۱۵ انتقال کف پام سرد شد یه یه ساعتی همین،فقط توکل کن به خدا و مثبت فکرکن