2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048186 بازدید | 684647 پست
عزیزم کمردردت بهتره؟

سلام عزیزم دیشب نصف بعداز تحمل ۵ساعت با هر حالتی که بگی خوابیدم راه رفتم خوب نشد سردرد بهش اضافه شد

ی مسکن خوردم از صبح دل‌نگران مسکنم هم شیاف دیکلوفناک داشتم هم ناپروکسن نمیدونستم کدوم بی ضرره اینقد درد داشتم که گوگل سرچ نکردم استامینوفن خوردم صبح گوگل زدم نوشته برای بارداری ناپروکسن وشیاف ایمن تره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره واقعا منم از دیشب سمت چپم تیر می‌کشه ول می‌کنه میترسم میگم بریم سونو میگه دو هفته نشده 😖

بخدا نه روحیه مارو میدونن و درک میکنن نه درد

من بیشتر روحی خرابم خیلی خیلیییییییی نمیدونم استراحتم نتیجه داره یا.....🥹

الهی همه ی دوستان بارداری سالم تجربه کنن.برای ماهم خدا خاطره خوب بسازه

من از حالا همش فکرم که چطوری قبل از سونو تا جواب سونو سکته نکنم خدایا نشونه ی بفرسته که دلم اروم بگیره که جواب سونوم بارداری پایدار باشه 🤲🤲🤲

بخدا نه روحیه مارو میدونن و درک میکنن نه درد من بیشتر روحی خرابم خیلی خیلیییییییی نمیدونم استراحتم ...

دقیقا درک ندارن منم حوصله اعصاب خوردی ندارم سربه سرش نمیزارم از بعد انتقال فقط روزایی ک دکتر داشتم دیدمش وگرنه اصلا خونه نیست میگم خوش به حالت اینقد خونسردی 

ان شاالله ک چیزی نیست عزیزم توکل به خدا 🤲

ان شاالله به دنیا میان بعد میشینیم به این روزامون می‌خندیم خدا خودش داده خودشم برامون نگه میداره🤲

حتما عزیزم،قبل انتقال پیاده روی داشتم روزی نیم ساعت تقریبا،لوبیا سبز هم میخوردم،صبحونه ارده و شیره ی ...

عزیزم حالت چطوره خوبی ؟انتقال اولت بود ؟از روز اول علابم نداشتی؟

سلام عزیزم دیشب نصف بعداز تحمل ۵ساعت با هر حالتی که بگی خوابیدم راه رفتم خوب نشد سردرد بهش اضافه شد ...

آترین جون به خودت رحم کن آروم باشه

صلوات بفرست وبه خداتوکل کن😍😘

خدایابه امیدخودت🌺

بچها من افتادم ب خونریزی دهنه رحمم باز شده سرویکسمم اومده ۲۴تورو خدا برام دعا کنید بیمارستانا محل نمیدن بستری کنن میگن تهدید ب سقطی امپول ریه هم نمیدن 😭😭😭😭دارم میرم اصفهان یه بیمارستان دیگه برام دعا کنید 😭😭😭😭

عزیزم شاید مثل دوست مشهدیمون که ساروگیته از جفت دفعه شده.حتما پیگیر باش اگه جفت پایین حتما پسیاری بز ...

اومدم سونو افتادم خونریزی دهنه رحم بازه طول سرویکس۲۴دلم درد میکنه 😭😭😭تورو خدا دعام کنید مثل پریود شدم 

بچها من افتادم ب خونریزی دهنه رحمم باز شده سرویکسمم اومده ۲۴تورو خدا برام دعا کنید بیمارستانا محل نم ...

ای وای. چرا دارید اینجوری میشید؟ 

شما همونی بودی که دکترت قبلا گفته بود اگر سرویکس اومد پایین پساری بذار؟

کار خوبی میکنی داری میری بیمارستان دیگه

برات آیت الکرسی میخونم عزیز

بچه ها مراقب خودتون باشید🥲 سحر، الهه، هپی گیر

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....