2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048188 بازدید | 684647 پست
سلام عزیزم ممنون از وزن نپرس که اوضاع من خرابه     نه کیلو اضافه کردم من تو بارداریهام & ...

آهان پس خوبه منم بعدش لاغر میشم میدونم،اینا همش وزن الکیه،فقط میخواستم ببینم زیاد نباشه😅

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم یه مقدلر درمورد تغذیه قبل از انتقال و درطولش و استراحتتون توضیح میدید

حتما عزیزم،قبل انتقال پیاده روی داشتم روزی نیم ساعت تقریبا،لوبیا سبز هم میخوردم،صبحونه ارده و شیره یا کاچی میخوردم تا یه هفته قبلش دیگه گرمی نخوردم،بعد انتقال هم استراحت کردم اما تو خونه روزی دو تا ده دقیقه راه رفتم،نشاسته خوردم،سوپ پای مرغ و لوبیا سبز و شیر سویا،شکرگزاری انجام دادم،قران و دعا زیاد خوندم،توکل کردم به خودش

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
حتما عزیزم،قبل انتقال پیاده روی داشتم روزی نیم ساعت تقریبا،لوبیا سبز هم میخوردم،صبحونه ارده و شیره ی ...

خداروشکر مادری مبارکت باشه عزیزم 

عدد بتات خوب بود ؟

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
امان از دست شوهرا حالا من راضی شدم شوهرم نمبرتم سونو میگه دکتر گفت تا انتی صبر کن 😭

عزیزم سونو واقعا زیادیش خوب نیست صدای قلب رو که شنیدید!

درسته 

نگران نباش عزیزم 

شما هماتوم داشتی؟

خداروشکر مادری مبارکت باشه عزیزم  عدد بتات خوب بود ؟

قربونت برم دوسی مهربونم،بتام دوهزار بود،امروز تکرارش کردم شنبه جواب میدن

سلام عزیز انقباض چجوریه من دیشب یکم دلم درد میکرد ن شدید فکر کردم نفخه الان صبی دیدم یه ترشح قهوه ای ...

عزیزم شاید مثل دوست مشهدیمون که ساروگیته از جفت دفعه شده.حتما پیگیر باش اگه جفت پایین حتما پسیاری بزار گلم

انشاالله هیچ طوری نیست 

قربونت برم دوسی مهربونم،بتام دوهزار بود،امروز تکرارش کردم شنبه جواب میدن

االحمدالله خداروشکر عزیزم 

امان از دست شوهرا حالا من راضی شدم شوهرم نمبرتم سونو میگه دکتر گفت تا انتی صبر کن 😭

عزیزم کمردردت بهتره؟

عزیزم شاید مثل دوست مشهدیمون که ساروگیته از جفت دفعه شده.حتما پیگیر باش اگه جفت پایین حتما پسیاری بز ...

مال من چند قطره خون قرمز تازه بود عزیزم دیگه بعدشم ندیدم شکر خدا،ولی یک هفته هرشب آمپول زدم الانم هرشب شیاف