2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048183 بازدید | 684647 پست
عشقم یعنی چیشد الان؟ امروز انتقال داشتی مگه؟ ناراحت شدم واقعا 🥺 من ۱۵ قطع کردم تمام دارو هامو ...

اره انتقال داشتم

کنسل شد

قطع کنم ببینم کی میشم

روزازنو روزی ازنو😁

خدایابه امیدخودت🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من شنبه خونریزی شدید داشتم خیلی ترسیدم رفتم سونو شکمی گفت دوتا ساک میبینم. ولی قلب هنوز نه. روز ۲۸ ا ...

عزیزم منم رفتم پیش دکتر واژینال انجام داد بعد گفت دو هفته دیگه بیا منم آسپرین انوکسا دارم آسپرین قطع کرد ولی انوکسا چون سقط داشتم گفت بزن یعنی اونکسا باعث میشه هماتوم بزرگ بشه؟

منم زودتر از دو هفته میرم

اره دکتر خوبیه  دکتر بااخلاق و مهربون وکاربلدیه از نظر من

اره من سال های اول خونه داری ک باردار نمی‌شدم صاحب خونمون بهم مینو نایبی رو معرفی کرد ولی قسمت نشد برم خیلی ازش تعریف میکرد 

عزیزم سنگ صفرا با طب سنتی کاملا قابل درمانه. من یکی از دوستانم صفراش سنگ سازه، دکتر گفته بود باید عم ...

سلام بهار جان من دیروز رفتم تا دکتر سیکل و شروع کنه گفتم سونو صفرا رو هم نشون بدم تا ببینم میتونم دارویی که براش هست و بخورم یا نه گفت ن با این حالت انتقال نمیدم چون خوبخود صفرا موقع بارداری لجن میاره اینم روش درد میگیری شدید منم صفرام دیواره هاش پنج میلی اضافه هست نسبت به افراد عادی و آهکی هستش موندم برم طب سنتی یا گوارش

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
والا مال من یه ماه راسته یه ماه چپ بعضی ماها هم درد نداره ولی درد پریودی عینه خودتم البته این اواخر ...

سلام عزیز انقباض چجوریه من دیشب یکم دلم درد میکرد ن شدید فکر کردم نفخه الان صبی دیدم یه ترشح قهوه ای دیدم خیلی میترسم اما درد ندارم پنج شنبه ای دکترم ک نیست 😔😔یعنی اشکال داره من تا حالا ترشح قهوای ندیده بودم اخه نه رابطه داشتم ن کار سنگین کردم 

آره واقعا باید بالایی بخواد وگرنه با مرکز دولتی هم خیلی هارو میشناسم که مثبت شدن:) عزیز دلم روز ...

ااره منم مراکز دولتی دیدم نتیجه گرفتن رفتی اونجا هم بگو حتما جنیناتو ازمتیش کنن گلم من روز 8 انتقالم امروز هفته بعد ازمایش دارم والا منم بدنم به دارو حساس الان خیلی تعجب میکنم با این حجم دارو هیچی به هیچی 

دوستان اگر يادتون باشه من دو روز پيش كه روز چهاردهم سيكل انتقالم بود آزمايش دادم و منفى شد

الان داروهامو قطع كردم هنوز پريود نشدم

ماماى دكترم بهم گف يه جا ديگم آزمايش بده ولى من ديگه ندادم

ميگم ممكنه خطاى آزمايشگاه بوده باشه؟

آخه ديگه روز چهارده هورمون باردارى خيلى بايد بالا باشه چه خطايى

موندم چه كنم

عزیزم منم رفتم پیش دکتر واژینال انجام داد بعد گفت دو هفته دیگه بیا منم آسپرین انوکسا دارم آسپرین قطع ...

اسپرین رو به من گفته تا آخر بارداری باید بخورم.نظر دکترت مهمه.با توجه به شرایطت تصمیم میگیره. برای من فعلا هیچکدوم رو قطع نکرده هنوز. امیدوارم هماتوم کوچیک بشه که هیچکدوم قطع نشه. به نظرم انوکسا چیز خوبیه. 

خوبی طوطیا جان  چخبرا کم میای عزیز دلم اوضاع دلت خوبه

فدات عزیزم خوبم 

من بعد از اینکه سیکلم کنسل شد یه بیخیالی عجیبی اومده سراغم 

دو سه روز پیش با دکتر علیرضایی ویزیت شدم نظرش این بود چون جای دیگه جنین دارم انتقال بدم اول اگه منفی شدم از اول مرکز مام شروع کنم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
@نارنجستان64     عزیزم سلام زیارتت قبول التماس دعا،میگم چقدر وزن اضافه کردید شما؟من ۶ کی ...

سلام عزیزم ممنون

از وزن نپرس که اوضاع من خرابه  

نه کیلو اضافه کردم من تو بارداریهام  زیاد اضافه میکنم بعدش کم میکنیم انشالله شش کیلو که اصلا زیاد نیست تا شش ماه