2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048183 بازدید | 684647 پست
اره استراحت مطلق کمردرد شدم از بس خوابیدم  روزی دوتا شیاف دارم  فقط آسپرین رو قطع کرد&nb ...

اره برا منم آسپرین قطع کرد شیاف دوتا کرد 

هیوسین برا من فقط روزای انتقال امپولشو زدن نمیدونم منم بگیرم خونه باشه بی ضرر خوردنش ن 

من موقع غذا میشینم بقیشو درازکشم کلا کمردرد رو منم دارم یا به قول شما از دراز کشیدن زیاده یا از همون هماتوم

شما چند میلی متر گفت هست هماتوم  وهفته چندم بارداری هستی ؟

من مطب دکتر سونو کردم دقیق نگفت گفت دوتا کوچیک فک کنم بعد خودش حساب کرد گفت شیش هفته و چهار روز ولی فک کنم سونو بیرون بهتره شما کدوم شهری؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من مطب دکتر سونو کردم دقیق نگفت گفت دوتا کوچیک فک کنم بعد خودش حساب کرد گفت شیش هفته و چهار روز ولی ...

من مشهد م عزیزم 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤

[QUOTE=297193500]اره برا منم آسپرین قطع کرد شیاف دوتا کرد  هیوسین برا من فقط روزای انتقال امپولشو زدن نمیدونم م ...[/QUOTE

دکتر گفت دردات برا هماتومه  گفت فقط استراحت خیلی تاکید کرد 

گفت بخدا خانوم دکتر من همش دراز کشم 

گفت نشین اصلا راهم برو تو خونه

کار خوبی کردی، بازم تو روحیه تاثیر می‌ذاره وگرنه هر جا بریم که این موضوع باهامونه 

😚😚💜

قربونت برم عزیزکم 🫀🌈

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

جدی منم مشهدم سونو چقد گرفت ک اومد خونه برات انجام داد 

اره عزیزم 

گفتم اون روز من مشهدم بهت 

یک و پونصد 

پیش کدوم دکتر میری شما کدوم مرکز انتقال دادی

دکترم دکتر نایبی هستش 

بیمارستان رضوی کارای انتقالم رو انجام دادم 

اره استراحت مطلق کمردرد شدم از بس خوابیدم  روزی دوتا شیاف دارم  فقط آسپرین رو قطع کرد&nb ...

من شنبه خونریزی شدید داشتم خیلی ترسیدم رفتم سونو شکمی گفت دوتا ساک میبینم. ولی قلب هنوز نه. روز ۲۸ انتقال بودم. شبش رفتم پیش دکتر خودم واژینال انجام داد گفت قلب تشکیل شده. واژینال زودتر متوجه میشی. هماتوم داشتم دوسانتی . امپول پروژسترون برام نوشت. گفت یه هفته بعد برم سونو مجدد ببنم کوچیک شده یا نه. اگر بزرگتر شده باشه انوکسا رو قطع میکنه

اره تعریف مینو نایبی رو شنیدم من نوین رفتم برا انتقال 

اره دکتر خوبیه 

دکتر بااخلاق و مهربون وکاربلدیه از نظر من 

من شنبه خونریزی شدید داشتم خیلی ترسیدم رفتم سونو شکمی گفت دوتا ساک میبینم. ولی قلب هنوز نه. روز ۲۸ ا ...

عزیزم ان شاءالله که هر چه زودتر رفع بشه عزیزم مبارکه دوقلو داری شکر خدا 

بله تهران نیستم.تازه مرکز نابارودی رفتم .برا نوبت دوم میخام برم تشکیل پرونده

انشالله ک بار اول حاجت روا بشی عزیزم 🤲🏻

. اسم کاربری من یادت بمونه خبری شد از مراحل و هزینه اش تگ ام کن بهم خبر بده. 

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘