2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048183 بازدید | 684647 پست
آخی عزیز دلم نه غر زدن حساب نمیشه حق داری کمر درد سخته عزیزم انشاله زود بهتر بشه کمتر اذیت بشی &nbs ...

فدات بشم الهه جونم ♥️😘الهی صد هزار مرتبه شکر از دیروز صبح لک قطع شده ۳روزه انوکسان قطع کزدم امروز 

شروع میکنم ببینم چطور میشه ‌‌امیدوارم دیگه نیاد 🤲.

ممنون فاطمه جونم😘😘😘 دعاکن بگه توشون پسرهست 🙏🙏🙏😍

انشالله هست😍👶🏻

امیدت به خدا باشه دلبرجانم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاءالله که خیر باشه  و ان شاء الله به زودی مامان میشی

🫀🙂

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام دوستای گلم من اومدم مرکز گفته بودن هفت ونیم اینجاباش خلوت بودزودتررسیدم اماگفتن جواب تعیین ...

عزیزم بسلامتی انشاالله

آی خدا امروز جوجه ها میان تو دلت ؟

سارای شما بچه داری عزیزم ؟

الهی دوقلوی سالم بشه جنس دلخواهت 🤲🤲🤲😘

@سحربانوو68    

سحر جونم بیا از خودت خبر بده عزیزم

دیشب تکت کردم تا صبح سر زدم

بیا تورا خدا.الهی شرایطت پایدار حال دلت خوش بوده باشه عزیز دلم الان برات آیت کرسی خوندم امیدوارم با خبر مرخص شدنت بیایی 🤲🤲🤲💓

😘😘😘 عشقم میگم من الان از وقتی یادم میاد چه برای تخمک گذاری چه پریود سمت راستم درد میگیره نکنه س ...

عزیزم برا آندومتریوز چک شدی؟ 

معمولا دردهای شدید یکی از نشونه های آندومتروزه! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چرا عزیز دلم  من جنبن هام عجیب غریبه😂 موقع پانچر که جنین تشکیل شد بهم گفتن گربد ۱۰ تاش آ و ...

عزیزم بعضا ممکنه جنین تو شرایط آزمایشگاهی به بلاست نرسه اما تو رحم به رشدش ادامه بده.... 

یعنی همش خواستن جنینات بلاست بشه بعد انتقال بدن؟ 

یعنی تا حالا انتقال جنین غیر بلاست نداشتی؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چرا عزیز دلم  من جنبن هام عجیب غریبه😂 موقع پانچر که جنین تشکیل شد بهم گفتن گربد ۱۰ تاش آ و ...

ضمنا خوب وقتی کاریوتایپ سالمه یعنی از نظر ظاهری کرومزوها سالمن یعنی کاریوتایپ فقط از نظر ظاهری بررسی میکنه یعنی ممکنه ژنتیکی مشکل داشته باشن ممکنه هم سالم باشن...

ضمنا ممکنه یه اسپرم کاملا سالم با یه تخمک کاملا سالم لقاح پیدا جنه اما جنین تشکیل شده از اینا مشکل داشته باشه.... 

سالم بودن دقیق جنین بعد تشکیل جنین و بیوپسی جنین قابل بررسیه.... 

خلاصه با کاریوتایپ خیلی نمیشه رو سلامت جنین نظر داد اما خوب کاریوتایپ سالم شامس سالم بودن جنین رو بالاتر میبره.... 

نه خدارو شکر لکه بینی ندارم امروز گفتم بیان خونه سونو کنن 

سلام عزیزم خوبی ؟ انشاله جواب سونوگرافیت عالی باشه و از این به بعد بارداری راحت و خوبی داشته باشی . ببخشید میگه شرایط سونو تو خونه رو بگی ؟ 

خوبی الی جونم؟ الهه جان من نمیدونم چم شده 🥺 بغض دارم دلم میخواد گریه کنم ولی براش دلیلی ندارم :/ ...

عزیزم برای داروهای هورمونی که این دوران استفاده کردی طول میکشه بیرون بره

فقط خدا کنه اطرافیان این موضوع رو درک کنن که حال بد آدم دست خودش نیست