2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047727 بازدید | 684622 پست
@elahe_الهه     کجایی ؟

سلام عزیزم دلم خوبم خداروشکر یکم درگیر سوسک و اینا بودیم نتونستم بیام توسایت یکم بی حوصله بودم این دختره شیطونم پایین ضربه میزنه منو میترسونه ، الان باز کردم دیدم سحر جون بیمارستانه الهی خدا به هممون کمک کنه این ماها بگذره به سلامت 

آترین جان گفته فعلا استراحت مطلق حتی برای دستشویی هم نباید بلند بشی‌ فردا پساری میزارن انشالله جواب ...

عزیزم انشالله ک پساری میزاری نی نی هارو نگه میداره ب وقتش و ب سلامتی دنیا میان 🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان  من دو شب هست که بیمارستان بستری شدم بخاطر درد شدید  برام دعا کنید کوچولوهام ...

سلام عزیزم اصلا نترس سحر جون همین که خداروشکر زود رفتی بیمارستان مطمئن باش هیچ اتفاق بدی نمیافته اصلا رو درد و انقباض و این چیزا تمرکز نکن تو گوشیت فیلم ببین با تلفن با دوستات حرف بزن دعا بخون من خودم گذروندم عینه این روزارو تنها چیزی که کمک میکنه الان آرامشه ، الان شروع میکنم ۷۰ تا حمد میخونم انشاله زوده زود اوضاع خوب میشه 

نمیدونم یکدفعه از نصف شب زیردلم دردگرفت دیگه تا صبح صبر کردم ولی هی شدیدتر شد دیگه رفتم بیمارستان مع ...

قربونت برم دارو چی زدن برات ؟ برای من فقط پتدین زد گفت فقط آرامش داشته باش . الان دردت کامل افتاده ؟؟ کی پساری میزاری ؟ 

نمیدونم یکدفعه از نصف شب زیردلم دردگرفت دیگه تا صبح صبر کردم ولی هی شدیدتر شد دیگه رفتم بیمارستان مع ...

سحر جان خداروشکر دهانه رحم که بسته بوده اره ؟ ببین حال و احوال ما خیلی زیاد تاثیر داره روی نی نی ها دختر من همین الان داره تو واژنم ضربه میزنه . اصلا بهش فکر نکن 

ممنونم عزیز دلم خیلی مهربونی  ان شالله به زودی این بیدار خوابی ها و خستگی ها روزی خودت بشه و ن ... : /discussion/topic/164194/%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%ac%da%a9%d8%b4%d9%86-icsi-%d8%b3%d8%a7%d9%84-94?postId=297084836

بهارک در چه حالی؟ پسر گلت چطوره؟ 

سلام عزیزم دلم خوبم خداروشکر یکم درگیر سوسک و اینا بودیم نتونستم بیام توسایت یکم بی حوصله بودم این د ...

گلم دختر منم پایین ضربه میزنه تازه یه روز کم میزنه یه روز زیاد از مامانا تو گهواره پرسیدم گفتن تو هفته ها ما طبیعی پایین بزنه ممکنم هست بریچ باشه پاهاش پایین باشه 

@سحربانوو68    

سلام دوستم دیدم که گفته بودی بیمارستانی عزیزم

انشااله خیره،میدونم کنترل استرس تو این شرایط سخته ولی مطمان باش خدا حواسش بهت هست مثل همیشه

ما هم حتما برات دعا میکنیم انشااله با حال خوب برمیگردی خونه

مارو بی خبر نذار دوست جان

گلم دختر منم پایین ضربه میزنه تازه یه روز کم میزنه یه روز زیاد از مامانا تو گهواره پرسیدم گفتن تو هف ...

ممنونم عزیز دلم من ۳ هفته پیش انقباض داشتم بستری شدم خداروشکر به خیر گذشت ولی از اون موقع بالا نرفته توی سونو و معاینه دکتر گفت کلا کیسه ابت پایینه 

ممنونم عزیز دلم من ۳ هفته پیش انقباض داشتم بستری شدم خداروشکر به خیر گذشت ولی از اون موقع بالا نرفته ...

خدارو شکر ک بخیر گذشت انشالله ک بره بالا منم ازبابت سرویکسم نگران بودم چون قشنگ تو واژنم حس میکنم میزنه بعد ازهر کی میپرسم میگه طبیعی این هفته پایین بزنه انشالله ک همگی مون این ۹ماه و ب سلامتی طی کنیم و زایمان کنیم 🙏🙏🙏

خدارو شکر ک بخیر گذشت انشالله ک بره بالا منم ازبابت سرویکسم نگران بودم چون قشنگ تو واژنم حس میکنم می ...

انشاله که مال شما طبیعیه قربونت   ممنون از دعای قشنگت عزیزم انشاله نی نی همه به سلامت بیاد بغلشون

آی وی اف راحت؟؟ عوارضی نداره؟؟؟؟ من ۲تا دختر دارم و دلم میخواد تعیین جنسیت برم.بنظرتون جلسه اول میگ ... : /discussion/topic/164194/%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%ac%da%a9%d8%b4%d9%86-icsi-%d8%b3%d8%a7%d9%84-94?postId=297065115

منم تعیین جنسیت میخام کنم تازه شروع کردم