2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
نه عزیزم برای ما زوده حتی به شکم هم میتونیم ولی چون ما بارداری مون ناز نازی 😍بهتره نخوابیم یوقتای م ...

جدی من کمردرد میشم وقتی به پشت میخابم دردش آرومتر میشه باز سریع میچرخم میگم نکنه خطرناک باشه حتی سمت راستم زیاد نمیخابم شبا بیدارمیشم میبینم به راست یا تخت پشت خوابم برده سریع به شانه چپ میچرخم 😁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دوبار خفیف گوش درد ودندون گرفتم 

میگم شما انوکسا با بیمه میگیرین 

شوهرم رفته بگیره گفته تا نه روز دیگه دارو دارین درصورتی ک امشب بزنم تمومه حالا نمیدونم چیکار کنم آزاد هم کلی پولش میشه

من کلا بی هنر تنها سرگرمی من دیدن فیلم و خوندن رمان 

رمان کتاب داری ؟

مال گوشی که بدرد نمیخوره

من رمان زیاد دارم اما کتاب خونه ندارم همشون کارتن کردم

جدید بابد بگیرم

کتابای من بیشترش فیمه رحیمی و م معدب پور.چتای از ثامنی وجعفری و....دیگه س

الان جدیدا نمیدونم نویسنده جدید قلم کدامشون خوبه 

خام عزیزم نمک کم مصرف کن چون ماه های آخر فشار میره بالاتر و برای زایمان خوب نیست واینکه موجب ورم ت ...

دوروزه هوس کرانچی میکنم 🥺

انشاءلله که چیزی پیش نیاد 

حالا خوردمو عذاب وجدان گرفتم من ویارم به سمت شوری و ترشی فلفل هم دوست دارم

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
خدانینیتوحفظ کنه😘😘😘😘

فداتبشم عزیزم ممنونم🙏😍

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
جدی من کمردرد میشم وقتی به پشت میخابم دردش آرومتر میشه باز سریع میچرخم میگم نکنه خطرناک باشه حتی سمت ...

نه عزیزم الان اصلأ مهم نیست

چون کمر درد واقعا وقتی طاق باز میخوابی ارومت میکنه.من فقط طاق باز خرپف میکنم.حتی تکیه خوابیدن الان یکسالی این‌جوری شدم.بسکه شوهرم اذیت کردم من اعصابم ضعیف به صدا ونور فوق‌العاده حساسم چشمی تیوی با نوار چسب پوشوندم چشم بند میبندم ی بالشت رو سرم میخوابم خلاصه.فیلم از شوهرم گرفتم.نصف شب بیدارش میکتم دعواش میکنم.الانم به محضی خر پف کوچکی از خودم ساته بشه با صداش بیدار میشم.شوهرم اصلأ بیدار نمیشه 

میگم شما انوکسا با بیمه میگیرین  شوهرم رفته بگیره گفته تا نه روز دیگه دارو دارین درصورتی ک امش ...

آره عزیزم

چرا ؟مگه روزانه یدونه نمیزنی

ما هرماه 30تا سهمیه داریم دیگه 

60تا هم شیاف بنظرم بدون امپول 

دوروزه هوس کرانچی میکنم 🥺 انشاءلله که چیزی پیش نیاد  حالا خوردمو عذاب وجدان گرفتم من ویارم ب ...

عزیزم ویار منم ترشک هست

اما هرچه تو فیلم بیبینم بجز شیرینی هوس میکنم حتی اگه تازه غذا خورده باشم 

نه عزیزم الان اصلأ مهم نیست چون کمر درد واقعا وقتی طاق باز میخوابی ارومت میکنه.من فقط طاق باز خرپف ...

من شوهرم باید همه جا تاریک باشه و من در روشنایی کامل باید بخابم تی وی روشن برقا روشن همش جنگ داریم الان تاریک می‌کنه میخابه من بلند میشم روشن میکنم میخابم نصف شب با صدا تی وی بیدار میشه غر میزنه مگه کلا عادت دارم تو سر و صدا و روشنایی بخابم از تاریکی مطلق وحشت دارم

من شوهرم باید همه جا تاریک باشه و من در روشنایی کامل باید بخابم تی وی روشن برقا روشن همش جنگ داریم ا ...

خوش بحالت خیلی خوبه انشاالله که همیشه همینجوری باشی

چون بچه اگر عادت کنه به تاریکی بیصدای دیگه کلاهمون پس معرکه اس.خدا‌کنه منم بتونم درست بشم 

آره عزیزم چرا ؟مگه روزانه یدونه نمیزنی ما هرماه 30تا سهمیه داریم دیگه  60تا هم شیاف بنظرم بد ...

چرا از روز انتقال برام پونزده تا نوشتن بعد باز تعطیلات بود پنج تا دیگه هم نوشتن باز رفتم دکتر پونزده تا نوشت از ۲۸ اردیبهشت تا امروز ک ۳۱ خرداد ۳۵ تا گرفتم