2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
قربونت. همه اش دیر میگذره🤣 من از ماه اول روزشماری کردم تا الان. باز آدم سرگرم یه کاری باشه خوبه ول ...

بیکاریم همش زوم میکنی رو بدن بیچاره 😀

یا سرش درد میکنه یا دلش یا کونش 🙈همش ربط می‌دیم به نقطه جنینی که تو رحمه

امروز دلدرد ندارم سردرد و پادرد دارم 🥹

من اون زمان یه فرم از بیمه میبردم پیش دکتر اون پرش میکرد بعد میدادم بیمه تایید میکرد و بعد میبردم دا ...

من یزدم هرچی میچرخیم باشوهرم دوتا داروخانه هست ک نمیدن..تاییدیه های متفاوتی میخوان..نمیدن

گفتن دولتی۴ ۵ تومن ازاد۸ تومن اونطورا ولی حتی ازادم نمیدن نامردا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیکاریم همش زوم میکنی رو بدن بیچاره 😀 یا سرش درد میکنه یا دلش یا کونش 🙈همش ربط می‌دیم به نقطه جنی ...

دقیقا. برا خودتون سرگرمی درست کنید. مثلا اگر اهل بافتنی هستید از الان برای بچه ها پتوهای ظریف و خوشگل ببافید

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
من یزدم هرچی میچرخیم باشوهرم دوتا داروخانه هست ک نمیدن..تاییدیه های متفاوتی میخوان..نمیدن گفتن دولت ...

یا خدا. دولتی ما نزدیک ۲۰۰تومن گرفتیم

یا خدا. دولتی ما نزدیک ۲۰۰تومن گرفتیم

من پرسیدم داروخانه گفتن دولتی۴.۵..ازاد گفتن ۸تومن ولی همین ازادم پیدانمیشه..یکی گفته ازترکیه وارد میکنه دونه ایی۷.۵ ولی قابل اعتماد نیس متاسفانه

ممنون عزیزم انشاءالله صحیح وسالم نینی رو بغل کنی

اگر با همین شرایط پیش برم شاید بگیرم. فعلا که دور تا دورم پتو و بالش میذارم میخوابم😅

بهاره جان به کمر نخواب عزیزم چون بچه ها رو شریان های قلب فشار وارد میکنن وباعث خونرسانی کم میشه

یکی از دوستام برای سونو رفته بود 28هفته چندبار به سونو گفته بود حالم بده سونوکرافیست توجه نکرده بود غش کرده بود

من خیلیییییییی کتاب در مورد بارداری وقبلش خریدم خوندم

خیلی مطالعه کردم که یپا دکتر شدم.پیرم کرد درمان ناباروری

خیلی تاکید کردن هم خونرسانی به بچه‌ها مختل میشه هم به خودت

حداقل نیمه طاق بخواب

کاملآ طاق باز نخواب. 

بهاره جان به کمر نخواب عزیزم چون بچه ها رو شریان های قلب فشار وارد میکنن وباعث خونرسانی کم میشه یکی ...

تا جایی که هوشیار باشم و حواسم باشه سعی میکنم رعایت کنم❤️

من پرسیدم داروخانه گفتن دولتی۴.۵..ازاد گفتن ۸تومن ولی همین ازادم پیدانمیشه..یکی گفته ازترکیه وارد می ...

غیر داروخانه از هیچ جا نگیر عزیز. داروی حساسیه.

من اون زمان یه فرم از بیمه میبردم پیش دکتر اون پرش میکرد بعد میدادم بیمه تایید میکرد و بعد میبردم دا ...

بهاره من روزی که انتقال دادم دور برم پر سزارین بود

همشون مال دکتر علوی لودن

ی خانومه از طرف بانک ذخیره بند ناف آمده بود

دقیقا همین سوال کردم گفت بستگی داره تا چه هفته ی ادامه داده سرم.همون لحظه صداش کردن از اتاق عمل 

بهاره جان به کمر نخواب عزیزم چون بچه ها رو شریان های قلب فشار وارد میکنن وباعث خونرسانی کم میشه یکی ...

مدل خابیدن برا ماها هم فرق داره هنوز اولشیم من شبا همش میچرخم یه بار به راستم یه بار چپ به تخت پشت هم میفتم ولی روزا بیشتر به شانه چپ دراز میکشم 

دقیقا. برا خودتون سرگرمی درست کنید. مثلا اگر اهل بافتنی هستید از الان برای بچه ها پتوهای ظریف و خوشگ ...

من اهل هنر هستم تقریباً همه نوعش

لعنت بشه به لکه بینی که میترسم شروع کنم به لباس دیگه فشار وارد کنم امروز شکر خدا تا الان نداشتم البته دیروز انوکسان نزدم جاش اسپرین خوردم

شاید هنوز قدم نردم نیومده پایین.من شبا هیچ مشکلی ندارم هرچی که هست از ظهر شروع میشه تا وقتی بخوابم 

بیکاریم همش زوم میکنی رو بدن بیچاره 😀 یا سرش درد میکنه یا دلش یا کونش 🙈همش ربط می‌دیم به نقطه جنی ...

دقیقا منم مدام رو خودم زوم میکنم دیشب گوش درد عجیب گرفته بودم صبح هم یکم نشستم باز الان کمردرد شدم 

مدل خابیدن برا ماها هم فرق داره هنوز اولشیم من شبا همش میچرخم یه بار به راستم یه بار چپ به تخت پشت ه ...

نه عزیزم برای ما زوده حتی به شکم هم میتونیم ولی چون ما بارداری مون ناز نازی 😍بهتره نخوابیم یوقتای من کوسن میزارم زیر زانو که شکم کاملا مماس تشک نشه میخوابم