2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
عزیزم منم از شیش هفته لکه بینی زیاد داشتم همراه با درد تا فردای آن تی که خون ریزی کامل کردم ازم لخته ...

سلام عزیزم ممنونم که تجربه ت گفتی نمیدونی با خوندن این تجربه وگذشته ی شما چقد امید در من زنده میشه

الهی بی غم غصه در صحت سلامت جوجه رو بغل بگیری 💗🤲

سلام مهتاب عزیزم یکم بخودم حق میدم ۱۳سال دوندگی کردم زندگی نکردم گاها میگم این آخرین باره نشد میرم د ...

عزیزم ما هممون همدردیم مگه میشه کسی با حرفایی که خودش اونا رو زندگی کرده و گذرونده ناامید بشه ما هممون مثل همیم!ما انگار از فولادیم به خدا گاهی میمونم چطوری اینهمه قوی شدیم خودمون خبر نداریم چطوری تا منفی میشیم دو روز بعد قویتر پا میشیم انگار خدا ابن درد رو بهمون داده قدرتشو هم داده هرچند که واقعا دیگه گاهی توانی نمیمونه حس میکنی حتی دوس نداری از زیر پتو بیرون بیای دوس نداری شبت صبح بشه ولی باز میگی بازم ادامه میدم بازم میجنگم !خاهرم خودتو بخاطر درددلت سرزنش نکن ما هممون حالمون عینه شماس یکی طاقتش بیشترع و کمتر اذیت میشه یکی مثل من میاد.ویکتور نی میزنه دوستامون اونقدی با درک هستن که به چشمشون نیاد !خاهرم راحت باش به خدا که کسی از دردو دلت ناراحت نشده و نمیشه و همه ما دوس داریم مرتب بیای و بهمون سر بزنی 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره خیلی بد زود شوهر میدن.سمت ماهم اینجوریه کم و بیش.دختر که هیکل داشته باشه دیگ به سن نگاه نمیکنن

🥲🥲🥲🥲

من چون خودم کودک همسری شدم 

(البته همسرمم واقعا بچه بود )

وقتی میشنوم دختری رو زود شوهر دادن خیلی ناراحت میشم دلم غمباد میگیره

خواهرشوهرم ۱۳ . ۱۴ سالشه مادر شوهرم کل جهازشو تکمیل کرده 

ولی من همیشه تو گوشش میخونم زود ازدواج نکنه و درس بخونه

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها دلم گرفته هیچ کاری ازم پیش نمیره دکتر همسرمو فرستاده دکتر مردان به خودمم گفته دوماه دارو بخور ...

عشقم من شرمندت شدم 

بخدا یادم نرفته ، شرایط جور نشد انجام بدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

🥲🥲🥲🥲 من چون خودم کودک همسری شدم  (البته همسرمم واقعا بچه بود ) وقتی میشنوم دختری رو زود ...

ای بابا 😔😔اره راهنماییش کن بابا چرا زود ازدواج کنه واقعا زندگی یعنی مسئولیت مشکلات  خانه دادی بچه و...هزار مشکل دیگ.چندسالگی ازدواج‌گردین‌مگ

ای جون دلم بسلامتی مبارکه عزیزم الهی شکر 🤲

دوسی مهربونم،ممنون بابت دعاهایی که ‌‌‌‌‌واسم خوندی ،الهی خدا دلتو همیشه شاد نگه داره

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
خداروشکر ک خوبی  من ک روانی شدم حالم خوبه میگم نکنه کاری شده حالم بده نگرانم کاری نشه درگیرم ک ...

عزیزم این فکر که لحظه به لحظه باهامون که انشاالله تا سه باری

تو سونو نبینیمش این استرس هست 

ای بابا 😔😔اره راهنماییش کن بابا چرا زود ازدواج کنه واقعا زندگی یعنی مسئولیت مشکلات  خانه دادی ...

من ۱۴😃😂

ولی بگما خاستگار زیاد داشتم که اصلا نزاشتم بیان خونه

ولی همسرم که حرفش شد برای خاستگاری حدودا ۳ ماهی طول کشید از وقتی برای خاستگاری اجازه گرفتن تا اومدن خاستگاری...

اخه سرباز بود باید تو مرخصی میومد

و اونا تهران بودن ما مشهد

اصلا نمیدونی که انقد مهرش تو دلم افتاد عجیب غریب 

حتی استخاره قرآنی هم ۳ مرتبه گرفتم همش خوب اومد

امشب اومدن خاستگاری ، فردا عقد رسمیش شدم😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40