2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
وقتی ازش علت خواستم گفت بار اول خیلی کم پیش میاد مثبت بشه ولی همیکنه مثبت شدی و سقط شده خیلی خوبه& ...

🥺🥺🥺

خدا به سر هیچ مادری نیاره

من تحمل این مورد رو ندارم ، اگه قراره سقط کنم انشالله هیچوقت باردار نشم 💔 قلب منم باهاش پر پر میشه

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بهاره جون اشکال نداره عزیزدلم، انشااله که هیچ وقت هیچ بچه ای بهش نیاز پیدا نکنه، من هم فردا باید برم ...

ان شاالله شما بتونی❤️

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم باران جان، اینجا به ماما گفتم میخواست قورتم بده 😆 بعد به دکتر گفتم بنده خدا گفت بگیر ، مرسی ... : /discussion/topic/164194/%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%ac%da%a9%d8%b4%d9%86-icsi-%d8%b3%d8%a7%d9%84-94?postId=296942541

ان شااله عمل خوبی داشته باشی و نینی کوچولوت شیر مامانش رو از همون اول بخوره . من دو روز اول شیر نداشتم، از همون اول  به من گفتند بذارم اول بچه سینه ام رو بمکه و بعدش بهش شیشه بدم‌ وگرنه شیر جریان پیدا نمیکنه. من همینکار رو کردم و  از روز سوم شیر داشتم

قربونت برم مهربونم دوهزارو خورده الهی حاجتروا بشی

مرسی عزیزم انشاالله سالم بغل بگیریش بارداری خوبی داشته باشی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ممنون فداتشم دعام کنین سالم بیان بغلم انشالله هرکی منتظر نی نیه  بزودی دامنش سبزشه

الهی آمییین خدابزرگه خدا کمکت کنه انشاالله سالم بغل بگیریش

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
خداروشکر ک خوبی  من ک روانی شدم حالم خوبه میگم نکنه کاری شده حالم بده نگرانم کاری نشه درگیرم ک ...

خداروشکر کم فکر و خیال کن بیخیال باش بزار کم اذیت بشی عزیزم همه چی خوبه مطمن باش

بچه ها شما خودتون آشپزی میکنید؟؟ من امشب برا اولین بار آشپزی کردم البته وسطش میومدم دراز میکشدم و خم راست هم نشدم بنظرتون بد نیس

من چرا گریم گرفت😐💔 شوهرم منو اورده شمال حالو هوام عوض بشه بعد اتفاقات یهویی اخیر ولی با پیامت مث ...

خوش بگذره عزیزدلم 😍😍😍

الهی بگردم هنوز اثرات داروها مونده 

مراقب خودت باشو کلی هم خوش بگذرون حتی به جای ماها 

مثلا به جای من از خودت یه عالمه عکس هنری بگیر من عاشق عکاسی ام😅

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
این قدر لذت بردم از تک تک کلماتت که گریم گرفت .ایشالا خدا حفظ کنه براتون

دورت بگردم ممنونم عزیزدلم😘🙏

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
ان شااله عمل خوبی داشته باشی و نینی کوچولوت شیر مامانش رو از همون اول بخوره . من دو روز اول شیر نداش ...

مممنونم عزیزدلم، مرسی از راهنماییت، از الان چقد ذهنم درگیر عمل شده، هفته آینده سزارین میشم ❤

خوش بگذره عزیزدلم 😍😍😍 الهی بگردم هنوز اثرات داروها مونده  مراقب خودت باشو کلی هم خوش بگذرو ...

😍♥️

دورت بگردم

امشب که بدجور دلم گرفته فکر کنم تخمک گذاریمه

۱۹ خرداد پریود شدم 🤷🏼‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

وای شیوا جون از انتقال اول نگو که هنوز با یادش قلبم مچاله میشه💔 ۱۴ روز خونه ی بابام بودم نامادریم ...

عزیزم

به خاطره همینکه میگن وقتی یه بار وجودشو حس کنی و ببینی که همیشه حواسش بهت هست اونوقت که دیگه به این راحتیا توکلتو از دست نمیدیو غمگین نمیشی . تو انتقال اولت شکستی ، سری دوم گریه کردی ، اما بار سوم خیلی راحتر قبولش کردی چون تو این مدت قوی شدی و دیدی که همه چی به اون نیست تا وقتی خدا نخواد برگی از درخت نمیفته غصه و ناراحتی فقط باعث عذاب خودت شده عشق وجود داره و زندگی هنوزم در حال جریان

سلام دوستان قشنگم  یه سئوال، من از مامای بیمارستان پرسیدم که شیرخشک برا بچه بگیرم، چون سزارین ...

عزیزم حتما بگیر. تو بیمارستان نمیفروشن.نهایتش نیاز نیست و میدی به کسی. نزدیکترین شیر به شیر مادر تووتیران میگن ببلاک هست. مخصوص نوزاد باید بگیری چون سن داره

عزیزم به خاطره همینکه میگن وقتی یه بار وجودشو حس کنی و ببینی که همیشه حواسش بهت هست اونوقت که دیگه ...

😚😚😚

فداتبشم من 

خدا حفظ کنه جوجوتو😍🧿

1
5
10
15
20
25
30
35
40