2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست
نه عزیز، نداده. هفته بعد هم آزمایش قند دارم و هم سونو. بعد سرکلاژ سونو نرفته بودم، دکتر برای اینماه ...

بسلامتی عزیزم انشاالله قندت نرمال باشه

چون بتا میگن قندو بالا میبره.. انشاالله بسلامتی بگذزه ۱۱هفته 

سال ۹۶تو تاپیک دوقلوها بودم دوستای قدیمی بچه هاشون بزرگ شده جدیدیا واتساپ گروه زدن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ممنونم دوست خوبم مطمئنم که دعاهای شما دیشب دلدردمو اروم کرد آزمایش دادی ؟

سلام مهربونم،الهی همیشه خوب باشی و دلت شاد،آره عزیزم عصر ساعت ۶ جواب میدن،التماس دعا خواهر

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
خوب خداراشکر عزیزم معده دردت بهتر میشه یهفته دوهفته دیگه منم تهوع داشتم دیشب فکر کنم از درد بود ال ...

ان شاالله خوب بشه حالا الان گلاب به صورتت بالا آوردم آرومترشد معدم سبک شد انگاری 

الهی امروز با جواب مثبت شما دونفر دلمون شاد بشه عزیزم 🤲 آزمایش دادی ؟

الهی که شادی شما هم ابدی باشه به حق دردونه امام حسین

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
نگران نباش عزیزم توکل به خدا. انشاالله هیچ مشکلی نیست. واقعا اینها طبیعیه. خصوصا که شما تو قل سومیه ...

سلام نوشا جان واقعا دیشب مخصوصا سر شبش خیلی سخت گذشت بهم .دیشب دنیا برام تموم بود خدارا شکر که خدا تو دلامونه و از نا امیدی رهایمون میده

😘♥️😘♥️