2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
الهی شکر عزیرم امپول بتا بهت داده دکتر ؟ انشاالله بسلامتی ۳۸هفته بغل بگیریشون 🤲

نه عزیز، نداده. هفته بعد هم آزمایش قند دارم و هم سونو. بعد سرکلاژ سونو نرفته بودم، دکتر برای اینماه دیگه سونو داد

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان من امروزپی ارپی دارم

تومسیرم

اماخیلی کمردرددارم😭😭😭😭

همسرم نبوداین چندروزخریدوکارخونه وکارهای دیگه دست تنها کمرم دردمیکنه😥

میترسم روانتقالم تاثیربزاره😥

خدایابه امیدخودت🌺
سلام عزیزم تا میاد حال دلم خوب بشه باز ضد حال میاد دیروز هم روحی هم جسمی خوب بودم هم درد نداشتم هم ...

نگران نباش عزیزم توکل به خدا. انشاالله هیچ مشکلی نیست. واقعا اینها طبیعیه. خصوصا که شما تو قل سومیه احتمالا یک اتفاقاتی داره میافته که جذب بشه. دوتا جوجه دیگه ات حالشون و جاشون خوبه به حق امام جواد. 

وااای یعنی میشه ما هم بتونیم بریم خرید  انقد دوست دارم برم لباس بخرم براشون عین رویاس برام😍😍 ...

ای جان عزیزم. میرسه اون روزم ایشالا.الان استراحت واجبتره.اونقدر براشون لباس بخریییی اونقدر جیبتو خالی کنن لباس بچه فروشاااا. تا چشم به هم بزنی میبینی شدن هووی مامانشون اول باید برای اونها چیزی بخری بعد برای خودت..روزهای شیرین تو راهه به امید خدا مامان مهربون

دوستان من امروزپی ارپی دارم تومسیرم اماخیلی کمردرددارم😭😭😭😭 همسرم نبوداین چندروزخریدوکارخونه و ...

ان شاءالله که به سلامتی انجام میدی نگران نباش عزیزم 

این یکی دو روز و بیا خونه استراحت کن خیلی به خودت فشار نیار 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
سلام عزیزم خوبی؟انتقال داده بودی درسته؟یخورده کم حافظه شدم من    

سلام‌ساراجان.خوبی

آره‌عزیزم‌انتقالم‌‌دادم.امامنفی‌شدم.۲تابلاست‌انتقال‌داده‌بودم

ساراجان‌۴تاجنین‌دارم‌تویک‌بسته

میخام‌به‌دکترم‌بگم‌دومرحله‌ای‌انتقال‌بده

چیکاراکنم‌برامثبت‌شدن.این‌آخرین‌شانسمه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام صاحل جان اره دادم شکر خدا دوباره دوبرابر شده بود دبگه فعلا آز نمیدم تا هفته دیگه گفتن صبر کنم ا ...

فدات‌بشم‌نیکادجان

خداروشکر.انشالله‌همچی‌خوب‌پیش‌میره‌برات

یادم‌چندسال‌پیش.ینفرتومین‌نی‌نی‌سایت‌بتاش‌مثل‌شما‌بود.

باردار‌بود.همچی‌خوب‌پیش‌رفت

انشالله‌براتوهم‌همین‌طوره.اصلا‌به‌هیچی‌فکرنکن.توکل‌کن‌به‌خدا‌مامان‌خانوم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻