2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه شور بوده دوغت یعنی فشارت پایین بوده کلا سردرد تو بارداری بخاطر سه تا مورده   بیشتر هورمونی ...

ممنونم عزیزم دوغ خیلی نمکی نبود چون من اصلا اهل شوری یا شیرینی نیستم.فشارم ۱۸انقال ۱۲روی۸بود 

۳۶انتقال ۱۰روی۶بود.خدا خیرت بده که وقت گذاشتی 

شیوا جان باردار شدن برام شده یه آرزوی محال میدونم کفره ولی خستم از انتظار و میدونم خداوند قادر مطلق ...

فرزندآوری بخشی از زندگی هست نه تمامش .میدونم که بخش مهمی هم هست

ناراحتی چون این موضوع رو کردی تمام زندگیت

شما زندگی کن درکنارش این مشکل روهم پیگیری کن

وقتی یه چیزی تو زندگی انقدر گلد بشه باعث میشه همه خوشی هامعطوف به اون بشه.

شروع کن زندگی کن ببین چقدر زمان زود میگذره و روز انتقالت میاد و انشاالله پیشت میمونه اینبار عزیزم

دوستانی که سزارین بودید و بچه هاتون هم شیر خودتون رو میدادید، از ماه چندم بعد سزارین  مجدد پری ...

ببین هرکس یجوری

من ماه دوم پریود شدم از زایمان هم تا چهل روز لک بینی داشتم

ولی بعضیا تا یکسال هم نمیشن

خدا بد نده چی شده آترین جون ترشحاتت تعییر کرده؟ 

سلام عزیزم تا میاد حال دلم خوب بشه باز ضد حال میاد

دیروز هم روحی هم جسمی خوب بودم هم درد نداشتم هم ترشحاتم تا شب سفید شد 

صبح بیدار شدم ترشح آبکی رو دستمال صورتی خیلی خیلی روشن بود ظهری کمکم شد شن قهوه ای

الان دستمال زدم ترشح کشدار مثل قیره اندازه ناخن کامل بود.

و درلدرد شدید گرفتم ی ربع

فعلآ درم خیلی خفیفه

دیگه واقعا بریدم شیاف هر ۸ساعت آسپرین قطع کردم

البته روز شنبه هم انوکسان وهم اسپرین قطع کردم که دیروز خوب بودم دیروز که یکشنبه باشه بازم انوکسان زدم امروزم زدم