2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048040 بازدید | 684638 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشال دیگه مثبت میشی نگفتن چرا قبلا منفی شدی منم فقط ی بسته جنین دارم خدا رحم کنه : /discussion/topic/164194/%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%ac%da%a9%d8%b4%d9%86-icsi-%d8%b3%d8%a7%d9%84-94?postId=296598762

نه چون سوالی که دکتر هم نمیدونه علم نازایی خیلی پیچیده س اونا میگن همه چی خوبه برو که مامانی دیگه وقتی نمیشه خدا داند خودم حدسم رو کیفیت جنین بود که در عالی ترین کیفیت نبود هرچند با گرید سی و بی هم دیدم شدن نمیدونم والا

دقیقا ای وی اف شانسی👌یه وقت با بهترین شرایط نمیشه و یه وقت کسی که فکرش نمیکنه میگیره براش 

همین مام جنین سی و بی اصلا قبول نداره ولی مراکز دیگه خیلی مثبتی دارن ازش .ادم گیج میشه از کارهاشون😄

سلام عزیزم انشاالله بارداریتون بسلامتی طی بشه  ببخشید پردنیزولون قبل انتقال شروع کردی؟و روزی چ ...

بله عزیزم از پنج روز قبل انتقال اول روزی یکی بعد از روز انتقال روزی یکی و نصف و الان مجدد روزی یکی

۵ میلی

اخه فاضلاب دستشویی چاه بست داره محکم هم هست بقیشون هم توری دارن روشون اصلا عجیبه تو این ۱ ماه ۳ تا ا ...

والا منم تعجب می کنم

به هرکی گفتم گفت ازفاضلاب شهری میاد

خدایابه امیدخودت🌺
سارا جون حسم میگه من این انتقالم مثبت شده بودم ولی افت بتا پیدا کردم انگار جنین هام خیلی بی کیفیت ب ...

سلام فاطمه جان

خوبی

چه می کنی

ان شاءالله به زودی باخواست خداطبیعی مامان شی

والا دکترم ییهویی گفت سرم وچسب جنین وپی ارپی

خودم شوک شدم گفت سروم

من انتقال اولمه

خدایابه امیدخودت🌺
مال منم میوم ساب سروزال هست قسمت راست رحم و پایین هست والا دکتر گفت با سزارین نمیشه در بیاریم چون خو ...

سحرجانم خوبی

زایمانت کی هست ان شاءالله؟

واییی دلم میخواد نینیاتو ببینم😘😘😘

خدایابه امیدخودت🌺
من این دفعه میخوام از روز هفتم  برم سرکار ، شما چه میکنی

من روز۸انتقالم عقدکنون خواهرزادمه

ازالان استرس اونوگرفتم

همه میرن آرایشگاه ورقص و...

من موندم اگه بلندشم داستان میکنن برام

😭😭😭

خدایابه امیدخودت🌺