2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048077 بازدید | 684642 پست
نه عزیزم اصلا خطر ناک‌نیست خیلی هم خوبه .دوست من ۱۲ انتقالش بود ۲۹۰ دیروز ۱۴ انتقالش شد ۷۹۰۰ شاخ در ...

مرسی عزیز

من طبیعی بودم البته چون درد دل و کمر دارم نگران خارج رحمی و مولار بودم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام اترین جونم خوبی عزیزدل؟, ممنون که یاد من می کنی😍😍 من هنوز کم درد دارم ولی مطمئنم انقباض نیست ...

عزیزم نه انشاالله انقباض نیست

من سال ۹۶تو تاپیک دوقلود بودم میگفتن انتقباض با سفت شدن شکمه و عرق میکنی حتما هم تایم مشخص داره

میومت انشاالله که دیگه رشد نکنه و با سه زارین درش بیار

البته ۸سانت شاید در نیارن 

ممنون الهه جون خوبم خداروشکر از دیروز بهترم اخه انقباض یه سفتی احساس میکنی من این حس سفتی ندارم من م ...

خداروصد هزار بار بهتری عزیزم ایشاله روز به روزم بهتر میشی . اره انقباض خدای نکرده باشه اصلا دردش فرق داره ادم میفهمه خودش سفت میشه درد میگیره شل میشه دردش محو میشه . با این درده فیبروم فرق داره . مال من ساب سروزاله رو فوندوس رحم الان نی نی سمت راستمه تقرییا فیرومو فشار داده سمت چپ قشنگ از روی پوست شکم معلومه که برامده هست و دقیقا یه وقتا اونجا درد میگیره 

خداروشکر عزیز دلم چاره ای نیست باید بگذرونیم دیگه ایشاله روزای خیلی خوب به زودی میرسن برات عشقم &nb ...

خخخ منم اصلا تلویزیونی نیستم قشنگ میفهمم حالتو

من کلا سرگرمیم گوشیمه اگه حسشو داری چنتا بازی دانلود کن سرگرم بشی

منچ آنلاین ، حکم آنلاین ، تخته نرد آنلاین سرگرمی منه😁

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام بهاره جون خوبی عزیزم ؟ باورت نمیشه خونه ما هم سوسک اومده تو این چند وقت ۳ تا ، اصلا اصلا سابقه ...

سوسکابه خاطرفاضلابن

چون لوله ها وصل شدن به فاضلاب شهری

ازداخل فاضلاب میان تولوله ها

سمت ماهم توخونه هادیده میشه

باید خمیرسوسک بگیرید بزنید دورلوله هایی که درمیان 

خدایابه امیدخودت🌺
مامان محمد جان گفتن تا لکه تیره است مشکلی نیست تو شرایط من گفت اسپرین فعلآ نخور اگه بازم کم نشد ی شی ...

خداروشكر كه چيزي نيست

هر چي گفتن رعايت كن

هنوز جواب يكي كه مهمترينه نيومده

حاضر بشه ميرم حتما

فدات عزیزم دیروز روز سختی داشتم لکع بینی حالت تهوع ومعده درد و نا امیدی امروز شکر خدا خوبم 

وای ناامیدی چرا 

لک بینی که شایع هست تو ivf انشالله دیگه سراغت نیاد

دیگه بعد از ۱۸ خرداد سونو نرفتی؟

راستی غذای ملین میتونی بخوری؟ منظورم از نظر حالت تهوع هست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ممنون الهه جون خوبم خداروشکر از دیروز بهترم اخه انقباض یه سفتی احساس میکنی من این حس سفتی ندارم من م ...

عزیزم من اون درده که بستری شدم اره شدید بود و با دوره های منظم میگرفت ول میکرد 

پری ؟کدوم پری ؟یا سارای فکر کنم امروز یا فردا بودی 

من شیر سرد ناشتا بخورم فورا بیرون روی پیدا میکنم 

اگه حالت بد نمیشه اینم تست کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سوسکابه خاطرفاضلابن چون لوله ها وصل شدن به فاضلاب شهری ازداخل فاضلاب میان تولوله ها سمت ماهم توخو ...

اخه فاضلاب دستشویی چاه بست داره محکم هم هست بقیشون هم توری دارن روشون اصلا عجیبه تو این ۱ ماه ۳ تا اومده