2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048123 بازدید | 684644 پست
سحر جان من دقیقا تا یه روز حالم خوبه میگم خداروشکر روحیم بهتر میشه یه اتفاق جدید میافته ، کل دیروزو ...

والا الهه جان تکون میخوره یه درد شدید توی واژن و کمرم میپیچه انگار مستقیم به سرکلاژم ضربه میزنه وقتی تکون نمیخورن اصلا درد ندارم 

میدونی چون همش خونه هستیم همش هم خوابیدیم منکه خیلی عصبی شدم اصلا تحمل درد ندارم 🥺🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستی بچه ها برا معده دردم بهم کپسول لانزو ۳۰ داده کسی بوده از این دارو برا معده درد استفاده کرده با ...

من الان یک ماهه دارم میخورم یه کم بهتر شدم ولی خیلی تاثیر نداشت همچنان ریفلاکس و دلدرد دارم

مرسی عزیزم به فکرم بودی شکر خدا دوبرابر شده ولی بازم کمه دکترم گفت باید سونو واژینال بشی خدای نکرده ...

خدارو شکر رشد داشته نیکاد جوونم انشالله به سلامتی منم منفی شدم انرژی گرفتم باز برایه شروع دوباره باک بنزینمو پر کردم 😁😁😁😁😁برام دعا کن

الهي شكر عزيزم الهي شكر انشالله ٨ ماه ديگه بغلش ميكني براي من دعا كن عزيزم استراحت كن

قربونت ان شاالله قسمت خودت این خوشحالی 

استراحتم دیگه برا منم دعا کن شما 

کمر درد ک میگیره نگرانم میکنه

نمیدونم این هماتوم از کجا اومد باز چی خوبه براش ک زودتر جذب بشه من سر بارداری اولم داشتم اونجا خبر ن ...

تنهایی جان درد زیر دل هم داری تقریبا شبیه پریود؟

لک من از صبح قطع نشده دردم دارم گاهی وقتی

خدا کنه مال منم هماتوم باشه نه سقط 

الهی. بمیرم🥺 الهی خدا آرامش روزی قلبت کنه و گل پسرت طبیعی بیاد تو دلت

خدا نکنه خواهر ما انقدر منفی خورده تو صورتمون انگار عادی شده برامون والله حال دلم خوبه شکر خدا پریود شدنی باز استارتشو میزنم به امید خدا